szon-sportoldal

2012.07.05. 16:09

Kiss Miklós tanítványai is bajnoki címet szereztek

A 13 évesek másodosztályú bajnokságában versenyző Nyírsuli U12-es csapata megszerezte az elsőséget a maga versenysorozatában.

A 13 évesek másodosztályú bajnokságában versenyző Nyírsuli U12-es csapata megszerezte az elsőséget a maga versenysorozatában.A másodosztályú U13-as korosztályos bajnokság Észak-keleti csoportjában is a Nyírsuli csapata szerezte meg a bajnoki címet – hozzájárulva a labdarúgó szakág valaha volt legeredményesebb bajnoki évének dicsőségeihez. Kiss Miklós tanítványai valójában 12 esztendősek, tehát az egy évvel idősebbek között szerezték meg az elsőséget. Igaz ugyan, hogy a második helyen végzett Debreceni SI ellen oda-vissza vereséget szenvedtek a nyíregyháziak, de ezeken kívül a csapatnak nem volt komolyabb botlása, így a 22 mérkőzésből 17 győzelemmel, három döntetlennel és két vereséggel, összesen 54 pontot szerezve sikerült két egységgel megelőzni a fő riválist.

A Nyírsuli adta a bajnokság gólkirályát is: Németh Ádám valójában 36 gólt (a jegyzőkönyvek „csak” 34-et regisztrálnak) szerezve lett a sorozat legeredményesebb játékosa. A csapat tagjai közül Szendrei Norbert a télen a Magyar Futballakadémiához került, ahol a Bp. Honvéd színeiben tavasszal a korosztály Közép-csoportjában a bajnokság második helyén végzett csapatának a tagja lehetett.

A Nyírsuli U12-es (U13-as korosztályban versenyző) csapatának tagjai: Anda Szilárd, Barta Bese, Borsy Máté, Csáki Bertalan, Csatári Patrik, Fenyőfalvi Dávid, Hornyák Gergő, Kertész Martin, Kiss Levente, Listván Dominik, Magyar Gábor, Nagy Szilárd, Natkó Levente, Németh Ádám, Oroszi István, Spisák Márkó, Starosta Dávid, Szendrei Norbert, Regős Erik, Tóth Ákos, Végső Előd, Viszokai Krisztofer. Edző: Kiss Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!