szon-sportoldal

2012.07.22. 13:55

Majoros Bence sérülten is közel a szenzációhoz

A nyírbátori asztaliteniszező csaknem legyőzte a serdülő verseny első kiemeltjét a korosztályos Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

A nyírbátori asztaliteniszező csaknem legyőzte a serdülő verseny első kiemeltjét a korosztályos Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében.

A lehető legkisebb különbséggel, döntő szettben 11:9-re kapott ki az első helyen kiemelt francia Alexandre Cassintól a Nyírbátori ASE versenyzője, Majoros Bence a korosztályos Európa-bajnokságon. Az ausztriai Schwechatban a hétvégén befejeződött esemény serdülő fiú egyes nyolcaddöntőjében Bence sérülten, szinte sántikálva is nagyon közel járt az Eb leganyobb szenzációjához, hiszen 3:2-es vezetésénél a hatodik szettben 7:4-re is vezetett, a döntő játszmában pedig 9:9-nél ő adogathatott, de mindkét poént a francia nyerte meg.

A végén érződött, hogy Cassin több ilyen hőfokú mérkőzést játszott már, de Majoros Bence így is az egész honi küldöttség egyik legjobb teljesítményét nyújtotta a végül egy magyar éremmel végződött kontinensbajnokságon.

Korosztályos Eb

Serdülő fiú egyes

Nyolcaddöntő: Cassin (francia)–Majoros B. 4:3 (7, –9, 8, –5, –7, 9, 9).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!