szon-sportoldal

2012.07.06. 11:37

Tiszalöki ünneplés az Albert Stadion gyepén

A három csapatból az egyik tornát nyert és több különdíjjal is gazdagodtak a tiszlökiek a Győzelemért Simon Alapítvány jóvoltából rendezett kis települések gyermek futballtornáján.

A három csapatból az egyik tornát nyert és több különdíjjal is gazdagodtak a tiszlökiek a Győzelemért Simon Alapítvány jóvoltából rendezett kis települések gyermek futballtornáján.A Győzelemért Simon Alapítvány jóvoltából az Albert Flórián Stadionban. A viadalon csak 10 ezernél kisebb lélekszámú települések intézményi csapatai vehettek részt, az észak-keletmagyarországi régiót a tiszalöki Kossuth Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapatai képviselték mindhárom korcsoportban.

Közülük az 5-6. osztályos fiúk a negyedik, a felsőtagozatos lányok a második helyen végeztek, míg a hetedik-nyolcadikos fiúk győztesként ünnepelhettek az Albert Stadion gyepén. Különdíjakat is hoztak haza a tiszalökiek: az 5-6. osztályos fiúk Simon Tibor életének legpontosabb ismereteiért, Leskó Melissza a gólkirályi címért, Tóth Tibor pedig a mezőny legjobb játékosaként részesült elismerésben.

A díjátadók (többek között Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója, Vincze Ottó, Dragóner Attila, Telek András és Horváth Ferenc egykori válogatott Fradi-játékosok) között ott lehetett Gömze Sándor, Tiszalök polgármestere is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!