szon-sportoldal

2012.08.03. 18:30

Küldötteket választottak, ajándékcsomagot kaptak

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság pénteken taggyűlést tartott, amelyen egyik napirendi pontjaként megválasztották azt a három küldöttet, akik az Magyar Labdarúgó Szövetség közgyűlésén vehet részt. A szavazatok alapján Bardi Béla, Kelemen Róbert és Szalacsi Árpád képviseli a megyét az eseményen.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság pénteken taggyűlést tartott, amelyen egyik napirendi pontjaként megválasztották azt a három küldöttet, akik az Magyar Labdarúgó Szövetség közgyűlésén vehet részt. A szavazatok alapján Bardi Béla, Kelemen Róbert és Szalacsi Árpád képviseli a megyét az eseményen.Az eseményt megelőzően minden csapat átvehetett egy-egy ajándékcsomagot, ami a mentőláda feltöltésére szolgál (sin, nyelvfogó, kötszer, ragtapasz, fásli, gumikesztyű, olló).

Ugyancsak döntés született arról, a megyei első osztályban a soros bajnoki idénytől a felnőtt. és ifjúsági mérkőzések jegyzőkönyvének feltöltése – kötelező jelleggel – elektronikus úton történik.

Ehhez az Igazgatóság egy-egy laptopot biztosít az érintett tizenhat egyesület számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!