szon-sportoldal

2012.08.10. 14:37

Rakonczai Bea a rendőrségen!

Olimpikonunk teljesítette londoni tervét, a munkahelyén köszöntötték.

Olimpikonunk teljesítette londoni tervét, a munkahelyén köszöntötték.Csütörtökön éjjel landolt Ferihegyen az a londoni gép, amellyel ismét több magyar sportoló érkezett haza az ötkarikás játékokról. Köztük Berki Krisztián, a lólengés bajnoka és Rakonczai Bea, az NYVSC kiválósága. Bea sokat nem pihenhetett, hiszen pénteken már jelenése volt, mégpedig munkahelyén.

A megyei rendőrfőkapitány?ság kistermében dr. Hudák Zsolt r. alezredes, a Szabolcs- Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság rendészeti igazgatója és Tamásné Berki Bianka sajtószóvivő-helyettes köszöntötte az oktatási és kiképzési csoport munkatársát. Hudák Zsolttól megtudtuk: amikor kiderült, hogy munkatársuk teljesítette az olimpia szintet, azonnal megadtak minden segítséget ahhoz, hogy megfelelően felkészüljön. Elismerően szólt londoni futásáról, hiszen a három magyar induló közül Rakonczai Bea végzett a legjobb helyen, és egyedüliként a kvalifikációs időn belül.

A harmadik olimpiájáról hazaérkezett sportoló elsőként köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette a felkészülését, természetesen külön is edzőjének és férjének, György Rollandnak, illetve munkahelye vezetőinek, kollégáinak. Rövid élménybeszámolót tartott a versenyéről, illetve az olimpiai hangulatról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!