szon-sportoldal

2012.09.29. 15:13

NB II. Keleti csoport: KBSC - Nyíregyháza Spartacus 1-2 (1-0)

Az NB II. Keleti csoport 7. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus csapata a Kazincbarcika otthonába látogatott. A szombaton 16 órától kezdődő mérkőzésről élőben tudósítottunk portálunkon.

Az NB II. Keleti csoport 7. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus csapata a Kazincbarcika otthonába látogatott. A szombaton 16 órától kezdődő mérkőzésről élőben tudósítottunk portálunkon.

[poll id="235"]

Edzői nyilatkozatok:

Kiprich József: Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, 1-1 után si volt még ziccerünk, de azt is elhibáztuk, addig kell küzdeni, amíg a játékvezető le nem fújja a mérkőzést.  

Brekk János: Az első félidőben jogosan jutott vezetéshez a hazai csapat, szünet után az időt húzó barcikaiak miatt nem alakulhatott ki folyamatos játék, ám győzelmünk így is megérdemelt, gratulálok a csereként beálló Hrabina Alexnak.

 Mérkőzés után kiderült, hogy Baloghnak a  derékizma húzódott meg, remélhetőleg csak húzódás és nem szakadás.



90

Vége a mérkőzésnek. Hamarosan jövünk az edzői nyilatkozatokkal.


90

Reznek passzolt Csorba elé, aki egy csel után 16 méterről lőtt, Szabó csak kiütni tudta a labdát, amelyre Kovács Ádám lecsapott, és 3 méterről a kapuba vágta. 1-2 A gól örömében mezét lehúzó nyíregyházi sárga lapot kapott.


89

 

Nem sokkal később Germán ügyesen lépett ki a jobb összekötő helyén, beadását Kovács Ádám 7 méterről fejelte fölé. Aztán izgalom a vendégkapu előtt, ám Dos Santos 20 méteres csavarása elkerülte a jobb felső sarkot.


89

 

Ngalle bal oldali szabadrúgását fejelte szögletre Mészáros, majd Dos Santos jobb oldali szögletét Ngalle 6 méterről nagy helyzetben fejelte mellé.


88

 

Mészáros bal oldali beadása volt pontatlan, és jutott az alapvonalon túlra.


86

 

Petneházi jobb oldali szabadrúgását fejelte ki Szala a kapu előteréből.


85

 

Előbb Ngalle vágott a sorfalba egy 22 méteres szabadrúgást, majd Dos Santos jobb oldali szögletét tenyerelte oldalra Hrabina.


80

Hrabina húzta le Dos Santos jobb oldali beadását, az ellentámadás végén Ur támadását vágták szögletre a hazaiak. Petneházi beadását a jó ütembe beugró Germán fejelte a kapuba. 1-1


78

 

Csorba jobb oldali beadása az egyik védőről visszakerült hozzá, ekkor beadás helyett a rövid sarkot célozta meg, ám sikertelenül. Nem sokkal később újabb ápolás történt, ezúttal az egyik barcikai játékost, Maicon vitték le hordággyal, aztán Petneházi jobb oldali szöglete Germán és Horváth fejéről Kovács elé pattant, aki 6 méterről fölé stukkolt.


76

 

Előbb Csorba jobb oldali beadását hárították üggyel- bajjal a hazaiak, majd becselezték magukat az alapvonal közelébe, de mentettek a hazaiak, Petneházi szöglete Kovács Ádámról az alapvonalon túlra pattant.


73

A kapujából kilépő Hrabinát Horváth öklelte fel, amiért sárga lapot kapott. Nem ezért, de lecserélték, helyére Kovács Péter állt.


70

Sajnos Balogh nem tudja folytatni, így Hrabina állt be a helyére.


65

 

George a jobb összekötő helyéről 12 méterről alig lőtt a jobb sarok mellé. Sajnos úgy néz ki Baloghgal gond van, csak ballal rúgott még labdába, biceg, és a kapu mögött Téglási Gábor kapus edző melegíti Hrabina Alexet.


64

Csere a hazaiaknál: Salvador helyére Ngalle állt be.


63

 

Csorba 22 méteres ballábas lövését ugyan kiejtette Szabó, ám hamar korrigált, és magához ölelte a labdát.


61

 

Germán vágták fel a hazai kapu előterében, a 18 méteres szabadrúgást Petneházi a sorfalba lőtte.


57

 

Ur jobb oldali beadását Fótyik vágta ki a kapu előteréből. Nem sokkal később Baloghot, a vendégek kapusát kellett ápolni, Nagy doktor is a pályára sietett, a vendégek kapusa a derekát fájlalta. A rövid ápolás után folytatódott a játék.


54

 

Dos Santos jobb oldali szögletét Germán fejelte az alapvonalon túlra. Az ismétlést pedig Balogh húzta le.


52

 

Reznek remek labdával ugratta ki a jobb összekötő helyén Kovácsot, aki végül addig várt ki, amíg lövését Messi szögletre blokkolta. A jobb oldali beívelés után a labda Pákolicz kezére pattant, a játékvezető fújt, Szabó kapu lábán lendült a labda, lövésével Germánt találta telibe.


50

Germán szerelte szabálytalanul Fótyikot, a vendégek szabadrúgást kaptak, a kapujából a tetthelyre siető Szabó kapus pedig sárgát kapott reklamálásért. A 30 méteres szabadrúgást Petneházi lőtte kapura, ám Szabó biztosan fogta a nem túl erős kísérletet.


49

 

Ur jobb oldali beadását Horváth fejelte ki, a labda Reznek elé került, aki 18 méterről lőtt, ám Szabó a mezőnybe öklözte a labdát.


47

Mészáros kapott sárga lapot Nyitrai visszahúzásáért.


46

 

Kovács jobb oldali beadását mentették szögletre a védők. Petneházi jobb oldali beívelését Szabó ütötte ki a felugró Germán elől.


46

Elkezdődött a második félidő, a vendégeknél Kovács és Germán folytatta Montvai és Szilágyi maradt az öltözőben.



45

Vége az első félidőnek.


44

 

Nagy helyzetben Salvador 15 méteres lövését Szilágyi blokkolta testével.


43

 

George 17 méteres gyenge lövését védte Balogh.


42

 

Reznek passzolt Montvai elé, ám társa lesen kapta labdát.


32

Salvador lökte el Ambruszt, aki estében kézzel ért a labdához, amiért sárga lapot kapott.


31

 

Reznek ívelt Pákolicz elé, akinek beadását szögletre mentették a hazaiak. Petneházi a rövid sarokra csavart. Bal oldali kornerét Privigyei vágta ki a kapu előteréből.


25

 

Csorba 20 méteres lövése pattant szögletre egy hazai lábról, Petneházi jobb oldali beívelését Szabó a mezőnybe öklözte.


23

 

George forintos labdát adott a leshatáron kilépő Salvadornak, akinek 10 méteres lövését Balogh bravúrral védte szögletre. Dos Santos bal oldali kornerét Szilágyi fejelte ki a kapu előteréből.


21

 

Farkas vágta fel Horváthot, a 20 méteres szabadrúgást a fejvédőt viselő Fótyik lőtte kapura, a labdába Szilágyi belefejelt, így odalett a lehetőség.


19

 

Montvai passzolt Reznek elé, akinek 14 méteres lövését tenyerelte szögletre Szabó. A jobb oldali kornert Mészáros az alapvonalon túlra tenyerelte.


18

 

Mészáros jobb oldali szabadrúgását vágták ki a hazaiak, a kontra végén Dos Santos beadását húzta le Balogh.


16

 

Petneházi bal oldali szöglete suhant el a hosszú sarok mellett.


15

 

Salvador fejelte vissza a labdát George elé, aki 20 méterről felé-mellé lőtt.


8

Egy téves játékvezetői ítélet után a hazaiak végezhettek el bedobást, a labda Szala elé került, aki balról középre ívelt, és Salvadorhoz ívelt, aki átvette a labdát, kissé balról 10 méterről a léc alá lőtt. 1-0


6

 

Még mindig ismerkednek egymással a csapatok, illetve a Szpari a pályával is, amelyre Kristófi joggal jegyezte meg, hogy Leveleken is jobb a játéktér. A házigazdáknál Kiprich József vezetőedzőként most debütál, a sárga kékeknél a kezdőben 5 légiós is járszik, köztük az a George , aki nyíregyházán focizott.


1

Gál Zsolt, a hazaiak gyúrója születésnapján végezhetett el kezdőrúgást, majd a piros-kékben játszó Spartacus Reznek révén indította útjára a labdát Kazincbarcikán. Mint ismert szerdán a kupában mindkét csapat remekelt, így mindkét szurkolótábor hasonló folytatásban reménykedik.


 

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

KBSC

Szabó

Nyitrai

Privigyei

Fótyik

Szala

Horváth

Maicon

Messi

Dos Santos

George

Salvador

Vezetőedző:

Kiprich József

1-2  

2012. 09. 29.  16:00

 

Nézőszám: 

KBSC Sporttelep, Kazincbarcika

Vezeti: Fenyvesi Szabolcs

(Szalai, Becséri)

Tudósító: Mán László

Spartacus

Balogh

Ambrusz

Reznek

Montvai

Pákolicz

Mészáros

Ur

Farkas

Petneházi

Szilágyi

Csorba

Vezetőedző:

Brekk János

A kupában remeklő két együttes most bajnokin bizonyíthat.

Petneházi pontrúgásai gólerősek voltak szerdán, remélhetőleg Barcikán is így lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!