szon-sportoldal

2012.10.06. 09:17

A gyöngyösiek nélkül indulnak győzni

Kézilabda - A házigazda Böszörmény kétszer veszített, az NYKSK kétszer nyert eddig.

Kézilabda - A házigazda Böszörmény kétszer veszített, az NYKSK kétszer nyert eddig.

Érdekes meccs lesz, az már bizonyos. Ma este héttől egy két meccs után százszázalékos, és egy nullpontos csapat lép majd pályára Hajdúböszörményben. A másodosztályú férfi kézilabda bajnokság Keleti-csoportjában a Szabó Csaba (a remek beállós Nyíregyházán is játszott) irányította házigazda böszörményiek pechesen zárták az első két kört. Nyitányként otthon kaptak ki 23–22-re a Balmazújvárostól, majd idegenben is egy góllal veszítettek el egy újabb megyei rangadót, mert 22–21-re szenvedtek vereséget Hajdúnánáson.

Szerencsére a vendég Nyíregyházi KSK-Nyír-Komplett jól rajtolt. Bursacsék bravúr- győzelmet arattak Békésen, majd itthon a Törökszent- miklóst fektették két vállra. Jó formában, lendületben van Bartha Dénes együttese, remélhetőleg ez nem törik majd meg Böszörményben.

Motivált lesz a házigazda

Annyi a bibi az egészben, hogy most hiányozni fognak a gyöngyösiek, mert az NB I-es hevesi csapat is szombaton játszik Vácon.

– Nem lesz könnyű meccs, mert a két vereség miatt bizonyára motivált ellenfél vár majd ránk. Videóról elemeztük a böszörményiek játékát, úgy vélem, felkészültünk belőlük. Színesebben és gyorsabban tudunk játszani ellenfelünktől, bízom benne, hogy a lerohanások is eredményesek lesznek és győzelemmel térhetünk majd haza – vélekedett a szombati találkozó előtt Bartha Dénes, a nyíregyháziak mestere.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!