szon-sportoldal

2012.10.10. 17:49

„Öcsit” tesztelték a Tisza-válogatott ellen

Szerdán délután Tiszaújvárosban edzőmeccsezett a Nyíregyháza Spartacus, mégpedig az amatőr Európa-bajnokság csehországi  elitselejtezőjére készülő NB III-as Tisza-válogatott ellen. Miként ismert, a Spartacus kapusai közül Balogh János sérült, Sánta Tibor pedig műtét után van.

Szerdán délután Tiszaújvárosban edzőmeccsezett a Nyíregyháza Spartacus, mégpedig az amatőr Európa-bajnokság csehországi  elitselejtezőjére készülő NB III-as Tisza-válogatott ellen. Miként ismert, a Spartacus kapusai közül Balogh János sérült, Sánta Tibor pedig műtét után van.Éppen ezért Brekk János szakmai igazgató kapus után nézett, így került képbe Voldymyr Ovsijenko. „Öcsi” már szerepelt a Szpariban, mégpedig 2009 decemberében a diósgyőri Liga-kupa mérkőzésen, majd 2010 tavaszán, az NB I-ben.

Miután hazament ismét védett az ukrán élvonalban, az idei bajnokságban egy megyei bajnokságban szereplő csapat kapuját őrzi. Szerdán szünet után lépett pályára Tiszaújvárosban, és mivel kedvező benyomást tett a szakvezetésre, csütörtökön nagy valószínűséggel szerződést kötnek vele.

A kétszer hatvan perces edzőmeccsen az első félidő hajrájában Ricsei a tiszásokat jutatta előnyhöz. Szünet után a Spartacusban a fiatalok – köztük néhány Ibrányba kölcsönadott játékosok – is lehetőséget kaptak, végül Kristófi és Simon góljaival fordítottak a piros-kékek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!