szon-sportoldal

2012.10.14. 15:59

Egy híján a száz pont is megvolt

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr NB-ben szereplő női kosárlabdacsapata vasárnap délután magabiztos játékkal múlta felül a MAFC-ot.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr NB-ben szereplő női kosárlabdacsapata vasárnap délután magabiztos játékkal múlta felül a MAFC-ot.

Megszerezte első győzelmét az új sorozatban a Nyíregyházi FSE-NYKS, amely az amatőr női Nemzeti Bajnokságban a két héttel ezelőttihez hasonlóan újra hazai pályán próbálkozott.

Az ellenfél újra fővárosi egyetemi csapat volt, ám a mostani vendég MAFC játékereje meg sem közelítette a BEAC-ét, és ez tálcán kínálta a főiskolások számára a győzelem megszerzésének lehetőségét. A nyíregyháziak hamar megnyugtató előnyre tettek szert, és a meccs nagy részében felszabadultan játszottak: Gáspár Zsanett és Papp Klaudia a hármasokat dobta sikeresen, Farkasinszki Orsolya pedig a büntetővonalról volt hatékony. A végén a 100 pont közelébe került az NYFSE, ám végül be kellett érni eggyel kevesebbel – ettől nagyobb baj sose érje Farkasinszki Gyuláné csapatát...

Amatőr női NB

Nyíregyházi FSE-NYKS–MAFC 99–60 (21–11, 28–17, 26–15, 24–17)

Főiskola, 50 néző, v.: Domán, Balogh Gy. NYFSE-NYKS: Papp K. 23/9, Tóth K. 18/3, Földesi V. 4, Gáspár 19/9, Farkasinszki O. 24. Csere: Gömze, Tatai Tímea 5, Páll V. 6, Ónya, Nagy Á. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!