szon-sportoldal

2012.10.19. 14:38

Kemény lesz az újonccsapat

Az NYKSK szombaton Gödöllőn szeretné folytatni győzelmi sorozatát.

Az NYKSK szombaton Gödöllőn szeretné folytatni győzelmi sorozatát.Önbizalomnövelő kupagyőzelemmel hangolódtak a szombati bajnokir a Nyíregyházi KSK-Nyír-Komplett NB I. B-és férfi kézilabdázói. Gödöllőn a szerdaitól jóval nehezebb mérkőzés vár Bartha Dénes együttesére, hiszen a házigazdák jó formában vannak, ráadásul igen kellemtelen ellenfélnek bizonyulnak.

Türelem és összpontosítás

- Feltérképeztük őket, támadásban négy figurát alkalmaznak, de a tűréshatárig passzolgatnak, így védekezésben igen kell majd koncentrálnunk. Márkus személyében van egy gólerős átlövőjük, de sokszor próbálkoznak betörésekkel. A védekezésük már-már a durvaság határát súrolja, a hatos faluk ellen átlövésekkel lehetünk eredményesek, az emberelőnyös időszakokkal pedig majd élnünk kell. Nehéz meccs lesz, de győzni megyünk Gödöllőre - vélekedett Varga Zsolt, az NYKSK szakosztályvezetője.

Ami a keretet illeti, Tarnavölgyi továbbra is sérült, ám a gyöngyösiek közül Tamási kapus és Szöllősi rendelkezésre áll majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!