szon-sportoldal

2012.11.29. 11:22

A múlt és a jövő váltja egymás Bátorban

Szombaton Klampár Tibor lép asztalhoz, vasárnap két nagy reménység, Majoros Bence és Szudi Ádám csatázik.

Szombaton Klampár Tibor lép asztalhoz, vasárnap két nagy reménység, Majoros Bence és Szudi Ádám csatázik.Eseménydús pingpongos hétvége elé néznek a nyírbátoriak. Hosszú idő után játszik újra hazai környezetben az extraligás férficsapat, amely legutóbb sikerélményekkel gazdagodott, hiszen kecskeméti győzelemmel és szegedi döntetlennel zárta a dél-alföldi túráját. A bátoriak vasárnap 14 órától a Kiskunfélegyházát fogadják, amely az élvonalbeli tabella harmadik helyén áll, és beveti az egyéni rangsor harmadik legeredményesebb játékosát, Móricz Mátét is.

No, meg Szudi Ádámot, aki ifjúságikorú versenyzőként az egyik legreményteljesebb honi asztaliteniszező. A másik persze a bátori Majoros Bence, és pikantériát ad a mérkőzésnek, hogy a két titán ezen a héten éppen együtt edzőtáborozik a németországi Ochsenhausenben, ahol a helyiek meghívására csatlakoztak a Bajnokok Ligájában szereplő csapathoz. Pénteken este a Stuttgart melletti városban megtekintik a BL-mérkőzést, majd a szombati hazautazást követően vasárnap délután ellenfélként néznek farkasszemet a Győrfi Tibor-edzésközpontban.

Ahol szombaton a sportág nem kisebb nagysága lép asztaléhoz, mint Klampár Tibor. Az 59 esztendős, kétszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok sportember még ma is aktív, és a Szécsény második csapatának tagjaként az NB II-ben üti a labdát. Csapatával szombaton 11 órától a Nyírbátori ASE II vendége lesz.

Ugyancsak hazai környezetben szerepel az Apagy SE NB I-es férficsapata, a tabella ötödik helyen álló szabolcsiak szombaton délután két órától a közvetlenül mögöttük helyet foglaló ATSK Szegeddel játszanak „helyosztó” mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!