szon-sportoldal

2012.12.27. 19:12

Januári, nagy tesztelések

A Szparinál már meg van a felkészülés teljes forgatókönyve.

A Szparinál már meg van a felkészülés teljes forgatókönyve.Csak a labda pihen, no meg a játékosok! A Nyíregyháza Spartacusnál, miként a több honi fociklubnál szabadságukat töltik a labdarúgók.

A rutinosabbja odafigyel arra, hogy ne eresszen le teljesen, hiszen hamar elröpül a pár hét és kezdődik az, ami mindig nagy kihívás: a téli felkészülés! A Szparinál január hetedike ez a dátum, akkor találkozik ismét a csapat. Az őszihez képest lesznek változások, ezekről már beszámoltunk. A vezérkar a jövőt tervezi, például csütörtökön este is megbeszélést tartott Révész Bálint tulajdonos, Sipos Zoltán ügyvezető és Brekk János szakmai igazgató.

– Igaz, edzések nincsenek, de a munka nem áll meg, készítjük elő a jövő évi forgatókönyvet – kezdte lapunk tájékoztatást Brekk János. – Egyelőre két új igazolás van, a montenegrói és szerb focisták majd kétnapos késéssel csatlakoznak a többiekhez. Az első két hétben nagy lesz a jövés-menés, mert jó pár próbajátékos érkezik majd a csapathoz. Fix már a tiszaújvárosi edzőtáborozás és már lekötöttük a felkészülési mérkőzéseket is. Játszunk majd az MTK és az Eger ellen, az Eperjessel is kisebb csapatokkal is. Bízom benne, hogy minden szabadságra elment játékos megfelelő állapotban tér majd vissza, hiszen kemény tavasz elé nézünk – így Brekk János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!