szon-sportoldal

2012.12.11. 14:39

Kis focisták a nagy csarnokban

Balogh Zoltán lett az év utánpótlásedzője, Korpai Ferenc életműdíjat vehetett át a Nyírsuli Kft. labdarúgó szakágának évzáró ünnepségén.

Balogh Zoltán lett az év utánpótlásedzője, Korpai Ferenc életműdíjat vehetett át a Nyírsuli Kft. labdarúgó szakágának évzáró ünnepségén.Impozáns látványt nyújtott hétfőn este a Bujtosi Szabadidőcsarnokban küzdőtere, ahol közel 300 nyírsulis, azazhogy a Bozsik József Labdarúgó Akadémiához tartozó futballpalánta vonult fel.

Megmutatták tehetségüket

Ekkor rendezték meg a Nyírsuli labdarúgó szakág hagyományos karácsonyi ünnepségét, amelyen a megnyitó után az utánpótlásbázis valamennyi korosztályos csapata pályára lépett a szülők, érdeklődők előtt. A kis focisták láthatóan nagyon élvezték, hogy a tehetségüket a megye legnagyobb csarnokában is megmutathatták.

A hagyományoknak megfelelően a trénerek megválasztották az év nyírsulis edzőjét is. A kollégák szavazatai alapján a jelenleg az U18-as korosztályú csapatot irányító, tavasszal az U19-t az élvonalban tartó Balogh Zoltánra esett a választás. Nem a korábbi NB I-es labdarúgó volt az egyedüli díjazott, hiszen több évtizedes áldozatos munkájáért életműdíjat vehetett át Korpai Ferenc edző. Emellett valamennyi korosztály legjobbját is jutalmazták a karácsonyi ünnepségen – a nagyobbak között olyan nevek is feltűntek, mint Klepács Krisztiáné és Benkő Balázsé, akik már a Nyíregyháza Spartacus felnőttcsapatában is bemutatkoztak.

A Nyírsuli Kft., a futball­szakág és az akadémia vezetése egyetértett abban, hogy nem zárt rossz évet az utánpótlásműhely, és abbéli reményüknek is hangot adtak, hogy jövőre tovább javulnak a munkakörülményeik, amelyre a megvalósulandó beruházások alapján van is remény.

Díjazottak

Az egyes korosztályok legjobb játékosai a Nyírsulinál 2012-ben

2005-ös korosztály: Zakor Nándor. 2004: Nagy Gergő. 2003: Kecsmár Ákos. 2002: Jócsák Dávid. 2001: Trencsényi Bence. 2000: Végső Előd. 1999: Hubicsák Zoltán. 1998: Kocsis Dávid. 1997: Lipcsei Ádám. 1996: Istenes Erik. 1995: Klepács Krisztián. 1994: Benkő Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!