szon-sportoldal

2013.01.08. 13:40

Harcra fel: az NRK is készül

Több, mint három hét szünet után pénteken folytatja bajnoki menetelését az NRK-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata.

Több, mint három hét szünet után pénteken folytatja bajnoki menetelését az NRK-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata.A nyírségiek a sereghajtó Budai XI együttesét fogadják (kezdés. 17 óra) – a vasvári gimnázium tornatermében. Noha a házigazdák számra egyértelműen a győzelem a cél, meglehet, nem lesz egyszerű behúzni a mérkőzést.

A január harmadikán ismét munkába állt keret tagjai közül többen betegséggel, sérüléssel bajlódnak. Roma Flóra és Szabó Ivett például megfázás miatt hagyott ki edzéseket, ugyanakkor biztató fejlemény, hogy a makacs derékbántalmakkal küszködő Natalja Akimova a jelek szerint felépült. A minél hatékonyabb felkészülés jegyében NRK szerdán este, 18.30-tól előkészületi meccset vív az NB II-ben vitézkedő Tiszavasvárival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!