szon-sportoldal

2013.01.31. 07:34

Szombaton jön a Nagybánya

Kézilabda - Immáron a taktikai gyakorlásokon van a hangsúly a Bartha-legénységnél.

Kézilabda - Immáron a taktikai gyakorlásokon van a hangsúly a Bartha-legénységnél.Az elmúlt hét végén lejátszotta első edzőmeccsét a Nyíregyháza Nyír-Komplett NB I. B-és férfi kézilabda csapata. A tervek szerint mindezt egy pozsonyi tornán tette volna, ám arra nem utaztak el Bécsiék, így hazai környezetben a Tiszavasvári NB II-es együttesével meccseltek. A héten folytatódott a munka és újabb találkozók jönnek.

– Hétfőtől már elsősorban a taktikai gyakorláson van a hangsúly, természetesen a fizikai képzés sem martad el- kezdte lapunk tájékoztatását Bartha Dénes edző. – Gondjaink vannak, a térdműtét után lábadozó Tarnavölgyi Gergely egyelőre csak fut, sajnos Bécsi János térdével gond van, a szezon végén műteni kell. Braun Brúnó viszont ismét bekapcsolódott a munkába. Fontos feladatunk lesz a különböző játékhelyzetek, így az emberelőny és emberhátrány, a kontrajáték gyakorlása, hiszen szép lassan jön a bajnoki rajt. A héten két edzőmérkőzést is játszunk, ma este héttől a Kisvárda, szombaton délelőtt tizenegytől a Nagybánya lesz az ellenfél.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!