szon-sportoldal

2013.02.27. 09:51

A csapat, amely „szűzen” maradt...

Az egyesületek többsége visszafogottan erősített, miközben négy edzőváltás történt a télen. Nyilván nyomos oka van az évek óta megszokott tendenciának.

Az egyesületek többsége visszafogottan erősített, miközben négy edzőváltás történt a télen. Nyilván nyomos oka van az évek óta megszokott tendenciának. Nevezetesen, hogy a három csoportra tagolt megyei másodosztályú bajnokságban rendre a „Carmoban”, vagyis a szatmári térségben a legpasszívabbak az egyesületek az adott átigazolási időszakban. Ezúttal sem volt másként... Persze, nem szükséges lángésznek lenni ahhoz, hogy az emberfia kiokoskodja: a meglehetősen szűkös anyagi háttér, no meg a választék hiánya egyértelmű magyarázat a csekély játékosmozgásra.

Akad, nem is egy csapat, amely nem igazolt egyetlen futballistát sem a télen. Ugyancsak több gárdánál esett meg, hogy nem is távozott senki. A tabelllán második Tisztaberek pedig „szűzen” zárta az ominózus periódust.

Mindeközben friss fejlemény, hogy Algács Sándor (Kispalád), Hadadi Ferenc (Szatmárcseke), Fülöp Károly (Beregdaróc), valamint Baráth Mihály (Tunyogmatolcs) személyében régi-új edzők próbálnak maradandót alkotni a hét végén rajtoló tavaszi idényben.

KM-KT

Beregdaróc

Távozott: –

Érkezett: Varga Gábor (Gelénes), Tóth Zsolt (Tiszamenti SE), Kiss Zoltán (Tunyogmatolcs).

Csenger

Távozott: Mikes Gábor (Tunyogmatolcs), Juhász Péter (Ura), Szabó Róbert (Tyukod).

Érkezett: Gergely István (Nyírcsaholy).

Kispalád

Távozott: Algács Márk, Sztáraszta Ferenc, Sturovics Tamás (mindhárom Kölcse), Kerekes Miklós (Szatmárcseke).

Érkezett: –

Kölcse

Távozott: Botos Ádám (Vámosoroszi).

Érkezett: Algács Márk, Sztáraszta Ferenc, Sturovics Tamás (mindhárom Kispalád), Koncz Tibor (Szatmár Unió FC), Kóczé Géza (Szatmárcseke), Hollós László (Győr), Papp János (Rákoszemtmihály).

Mérk-Vállaj

Távozott: Bodó Roland (Nyírmeggyes), Fetter Richárd (Terem), Stier Péter (Nagyecsed).

Érkezett: Kovács Gábor (Kocsord), Rostás László (újrakezdte).

Milota

Távozott: –

Érkezett: Horváth Gábor (Tiszaberek).

Nyírcsaholy

Távozott: Magyari István (iskolai elfoglaltság miatt), Gergely István (Csenger), Bozsányi Sándor (?), Bozsányi József (?).

Érkezett: Botos Sándor, Balogh Zsolt (mindkettő Mátészalkai MTK), Gáspár István (Nagyecsed), Ambrus Dávid (Nyírbátor), Popovics Norbert (Őr), Bulyáki Gyula (Nyírmeggyes).

Nyírmeggyes

Távozott: Batizi-Pócsi Norbert, Éles Róbert (mindkettő Nagyecsed), Bulyáki Gyula (Nyírcsaholy), Miklós Tibor (Tiszakóród).

Érkezett: Székely Gábor (újrakezdte), Turgyán Richárd (újrakezdte), Jakab János (Őr), Bodó Roland (Mérk-Vállaj), Pálfi I József, Varga Béla, Veres Gergő (mindhárom Mátészalkai MTK).

Szatmárcseke

Távozott: Kóczé Géza (Kölcse), Tóth Ferenc (Tyukod).

Érkezett: Kerekes Miklós (Kispalád), Németh Miklós (Jánkmajtis), Papp Krisztián (Csegöld).

Tarpa

Távozott: Riskó Tibor (Vámosoroszi), Balázs Gergő (Vásárosnamény), Jónás Atilla (?).

Érkezett: Rózsa Attila (Kisar), Gádzsa László (Nagyecsed).

Tiszakóród

Távozott: Somogyi Csaba, Tóth Zsolt (mindkettő Volán-Sényő), Horváth Gábor (Milota), Somogyi Richárd, Tamási Dávid (mindkettő Szatmár Unió FC).

Érkezett: Veszprémi Zsolt (Nábrád), Miklós Tibor (Nyírmeggyes).

Tisztaberek

Távozott: –

Érkezett: –

Tunyogmatolcs

Távozott: Baráth Gábor, Varga Imre (mindkettő Nagyecsed), Kiss Zoltán (Beregdaróc).

Érkezett: Mikes Gábor (Csenger).

Tyukod

Távozott: –

Érkezett: Tóth Ferenc (Szatmárcseke), Nyerges Olivér (Ura), Major Tamás (Nagyecsed), Tóth Gábor (Csengerújfalu), Szabó Róbert (Csenger).

Vámosoroszi

Távozott: Szabó Attila, Váradi Márkó (mindkettő Nábrád), Talpas László (Kisar), Szabó Tibor (Penyige), Németh Gábor (Túrricse).

Érkezett: Riskó Tibor (Tarpa), Botos Viktor (Túrricse), Botos Ádám (Kölcse), Tóth Ferenc (Nábrád).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!