szon-sportoldal

2013.03.11. 13:38

Aki tisztességesebbnek tartotta, ha elköszön

Fehérgyarmat -  Nyomos oka van annak, ha egy futballista akképpen határoz: az NB III-as bajnokság helyett alászáll a megyei másodosztályba.

Fehérgyarmat -  Nyomos oka van annak, ha egy futballista akképpen határoz: az NB III-as bajnokság helyett alászáll a megyei másodosztályba. Nos, Ács Gábor így cselekedett: a huszonhat esztendős csatár, aki az őszi idényben négy gólt szerzett a harmadik vonalban szereplő Szatmár Unió FC színeiben, télen a Paphoz kötelezte el magát.

A jelek szerint a megye kettő Nyírerdő-csoportban jegyzett egylet jól járt a váltással: Ács Gábor mindjárt a nyitányon betalált a Vaja ellen 2–1-re megnyert meccsen, majd legutóbb, Ajakon is kétszer vette be az ellenfél kapuját – sokat tett tehát a sikeres bemutatkozás érdekében.

– Mindenekelőtt szeretném megköszönni az Unió vezetőségének az eddigi együttműködést. Tanulmányi elfoglaltság miatt ilyen szinten nem tudtam tovább vállalni a folytatást, úgy tartottam tisztességesnek, hogy ezt közlöm a stábbal és inkább elköszönök – indokolta döntését Ács Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!