szon-sportoldal

2013.03.08. 10:53

Ne szúrjon a bognártüske

Nyíregyháza - Szombaton villanyfényben kell legyőznie a Szparinak a mezőkövesdieket.

Nyíregyháza - Szombaton villanyfényben kell legyőznie a Szparinak a mezőkövesdieket.

Ez bizony rangadó lesz, ráadásul villanyfényes. Szombaton késő délután a Mezőkövesd lesz a vendég a Városi Stadionban, a Nyíregyháza Spartacus tavaszi NB II-es focicsapata ekkor mutatkozik be hazai pályán. A rajt három pontosra sikeredett, így hasonló folytatásban reménykedik Brekk János, a piros-kékek szakmai igazgatója.

- Nyerni fogunk, nyerni kell- kezdte lapunk tájékoztatását Brekk János. – Rangadót játszunk, hiszen a mezőkövesdiek is hajtanak a bajnoki aranyra. Múl vasárnap láttam őket a Szolnok elleni hazai meccsükön, főként az előrejáték az erősségük. Bognár István szervezi az akcióikat, őt kell majd semlegesítenünk.

A vendégeknél minden bizonnyal pályára lép majd az a Petneházi Márk, aki Nyíregyházáról került a borsodiakhoz. Ami a Szparit illeti, Pákolicz Dávid a ceglédi piros lapja miatt nem játszhatott az első fordulóban, az eltiltása lejárt. Germán Tamás felépült, Korolovszky Gábor viszont még sérült.

- A legfontosabb feladatunk a középpályása védekezésének stabilizálása lesz, itt kell minél több labdát szereznünk, hogy támadásokat indíthassak. Bízom benne, hogy lesznek helyzeteink és azokat értékesíteni is tudjuk.- így Brekk János.

A villanyfényes mérkőzést a nők ingyen tekinthetik meg, akik pedig ketten is piros-kékbe öltöznek, azoknak csak egy jegyet kell venniük, vagy egy bérletet felmutatniuk. A hírek szerint a Keleti-csoportban teljes lesz a forduló, mert a váciak is játszanak majd Szegeden. A hírek szerint a múlt hét végén Újbudán tartottak játékostoborzót, az ott kiválasztottak alkotják majd a csapatot, mert a korábbi focisták továbbra sem akarnak pályára lépni.

KM-ML

Visszapillantó

2. forduló, 2012. augusztus 26.

Mezőkövesd- Nyíregyháza Spartacus 2–0 (1–0)

Mezőkövesd, 800 néző, v.: Szabó Zs. Mezőkövesd: Szántai – Hegedűs., Lakatos, Elek, Éles –

Irhás, Sigér, Bognár (Bagi,60.). – Bogdány (Jeremiás, 67.), Hamar, Lipusz (Dobos, a

szünetben). Vezetőedző: Véber György.

Spartacus: Balogh-Sipos, Ambrusz, Farkas A., Mészáros - Reznek (Davidov, 74, Simon, 87.),

Minczér, Szilágyi (Petneházi, 74), Pákolicz - Germán, Montvai. Szakmai Igazgató: Brekk

János. Gól: Bogdány (13.), Irhás (77.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!