szon-sportoldal

2013.04.19. 19:40

Eger ellen kell vitézkedni

Nyíregyháza - Szombaton este a Bem csarnokában lépnek pályára férfi kézilabdázóink.

Nyíregyháza - Szombaton este a Bem csarnokában lépnek pályára férfi kézilabdázóink.

Három hetes szünet után folytatódik a pontvadászat a férfi kézilabda NB I. B Keleti-csoportjában. A Nyíregyházi Kézilabda Klub hazai pályán az egrieket fogadja. A mérkőzés szombat este hétkor a Bem iskolában lesz, mivel a bujtosi csarnokban a junior férfi kosárlabdázók bajnoki döntőznek. Nem a Tiszavasvári úton, mert ott az eredményjelző hiánya miatt nem lehet bajnokizni.

Az előjelek nem túl kedvezőek a nyíregyháziak számára, hiszen kiderült, hogy Bécsi János sérülése komolyabb, a hét végén műteni is kell, Oross Attilát pedig nem régiben operálták.

– Sajnos a sérülések és a tanulmányi elfoglaltságok miatt nem tudtuk kihasználni a bajnoki szünet adta lehetőséget, elsősorban egyéni képzés szerepelt az edzések programjában, a taktika kevesebbszer– kezdte lapunk tájékoztatását Bartha Dénes, a nyíregyháziak edzője.

– Ráadásul a tervezett edzőmeccsek is elmaradtak. Ezzel együtt nyernünk kell szombaton, hiszen a hátralévő mérkőzések közül ezen van ennek a legnagyobb esélye. Ősszel ugyan kikaptunk Egerben, de jól játszottunk, bízom benne, hogy ez most sikerrel is párosul- így Bartha Dénes.

A csapat pénteken délután a Bem iskolában edzett, hogy legalább hazai íze legyen a találkozónak. A gyöngyösiek közül ezúttal Tamási Zsolt kapus és Koller Tamás szerepel majd a nyíregyházi színekben.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!