szon-sportoldal

2013.04.16. 08:14

Harsányi Zoltán Nyirádon is legyőzhetetlen volt

Remek versengést hozott a hét végén a nyirádi Révész Kupa, amelyen a ralikrosszozók a bajnokság második futamán gyűrték egymást, az autókrosszozók pedig szintén megkezdték a hazai pontvadászatot, ráadásul számukra Zóna Trófea-nyitányt is jelentett a viadal.

Remek versengést hozott a hét végén a nyirádi Révész Kupa, amelyen a ralikrosszozók a bajnokság második futamán gyűrték egymást, az autókrosszozók pedig szintén megkezdték a hazai pontvadászatot, ráadásul számukra Zóna Trófea-nyitányt is jelentett a viadal.Ami a ralikrosszozókat illeti, a SuperCars kategóriában az első három helyen ugyanazon pilóták végeztek, mint a húsvéti, máriapócsi nyitányon: a címvédő Harsányi Zoltán (RXC Technics Motorsport, Mitsubishi Lancer) nyert Kárai Tamás (Racing-Com, Skoda Fabia) és Mózer Attila (Nyirád Motorsport, Skoda Fabia) előtt. Mögöttük Vass Zoltán (RXC Technics, Mitsubishi Lancer), Kotán Péter (Hungary Motorsport, Ford Escort) és a döntőre technikai gondokkal küszködő Révész Bálint (Nyirad Motorsport, Mitsubishi) volt a sorrend.

A Super1600-as géposztályban ifjabb Bánkúti Gábor (Bánkúti Motorsport, Peugeot 206), a Junior Kupában pedig Újházi Tamás (TQS Hungary, Suzuki Swift) szintén idei második bajnoki futamát nyerte, míg a Super1600-as géposztályban a cseh Roman Castoral (Opel Astra ) megelőzte a nyitányon győztes Marton Gergelyt (Fodor Racing, Skoda Fabia).

A Magyar Kupában is új nyertes volt, hiszen Peitler Zsolt (OZS Racing Team ASE BMW 320i) végzett az élen a Máriapócson diadalmaskodó Nyitrai Béla „Nitro” (Feke-Team Motorsport, Peugeot) előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!