szon-sportoldal

2013.04.26. 10:58

Hokisok a focisták ellen, röplabdában

Nyíregyháza - A férfi győztes az NRK ellen meccselhet a jótékonysági találkozón.

Nyíregyháza - A férfi győztes az NRK ellen meccselhet a jótékonysági találkozón.Vasárnap különleges röpimeccseket játszanak majd a bujtosi csarnokban: jégkorongozók, focisták, kézilabdázók, kosárlabdázók és amerikai focisták állnak majd a háló mögé és számukra idegen sportágban igyekeznek majd villogni. Mindezt a jótékonyokodás által vezérelve.

– Előbb egy nagyszabású amerikai foci tornát szerettünk volna megszervezni, végül ez nem jött össze. Az időpont már megvolt, ezért jött az ötlet, hogy nyíregyházi klubok játékosaival jótékonykodjunk. Olyan sportágat kerestünk, ahol a legkisebb a sérülés veszélye, hiszen a résztvevők zöme még szerepel a bajnokságban. Így jött a röplabda. A valamennyi klub példásan fogadta az ötletet- tudtuk meg Hanász Róberttől, a nyíregyháza Tigers játékosedzőjétől, egyben elnökétől.

Tombola és táncosok

A Tigrisek nagy jótékonykodók, évente több alkalommal is segítenek rászorulókon. Vasárnap a Nyíregyházi Kézilabda Klub, a Marso-NYKKK, a Nyíregyháza Spartacus, a Nyíregyháza Tigers és a Szabolcsi Sólymok férfi csapatai körmeccseznek és a vetélkedésben élen végző gárda játszhatja majd a főmeccset az NRK Nyíregyháza együttesével. A kétszer tíz perces félidőkből álló találkozók vasárnap délután kettőkor kezdődnek a bujtosi csarnokban.

A tervek szerint este nyolckor jön a nagy durranás, a győztes férfi csapat és az NRK gálameccse. Ezt megelőzően tombolasorslás lesz, délután pedig többször is fellépnek az Y2K táncosai. A belépő ötszáz forint, a bevételt a nyíregyházi „Kérlek, Segíts” Alapítvány kapja majd meg.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!