szon-sportoldal

2013.08.13. 10:44

Nem adnák lejjebb a nívót Várdán

Kisvárda - A férfi- és női kézilabda együttes összetétele is módosult – a szakmai vonal változatlan.

Kisvárda - A férfi- és női kézilabda együttes összetétele is módosult – a szakmai vonal változatlan.A Kisvárda NB II-es férfi kézilabdacsapata felülmúlni nem – legfeljebb megismételni tudja legutóbbi szereplését. Elvégre Papp József együttese bajnoki címet szerzett, ennél pedig nincs feljebb. Mindenesetre az együttes megkezdte a felkészülést, mégpedig megváltozott összetételben. A balszélső, Nagyházi Péter munkahelyi elfoglaltság miatt Sárospatakon folytatja, míg a jobbátlövő, Kovács Attila visszavonuláson gondolatával barátkozik... Ugyanakkor az „osztálytárs” Demecsertől érkezett Bod Bence (beállós), illetve Barabás Bence (balszélső).

Mindenki maradt

A Kisvárda ugyancsak NB II-es női gárdája az előkelő, negyedik helyen zárt az előző idényben. A szakmai munkáért a következő évadban is Dévényi János felel, aki két új emberre is számíthat. A szintén az Észak-keleti csoportban szereplő, időközben átalakult Kölcsey DSE-től a több poszton is bevethető Szabó Valéria, valamint a kapus, Jurecska Kittti frissen csatlakozott a kerethez. Mivel egyetlen játékos sem búcsúzott, a vezetőség joggal bízhat abban, hogy a várdaiak ismét stabil tagjai lesznek a közvetlen élcsoportnak.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!