szon-sportoldal

2014.10.18. 13:24

VIII. Refi sakk-kupa Kisvárdán

Kisvárda - Csütörtökön a nyolcadik alkalommal rendezték meg a felső-szabolcsi térség iskolás csapatainak Refi sakk-kupáját.

Kisvárda - Csütörtökön a nyolcadik alkalommal rendezték meg a felső-szabolcsi térség iskolás csapatainak Refi sakk-kupáját.

A kisvárdai Református Általános Iskola és Gimnázium otthonos aulájában öt kisvárdai és két záhonyi diáktrió mérte össze az elmesportban való jártasságát.

A helyi Bessenyei György Gimnázium és a házigazda középiskola két-két, a Szent László Általános Iskola egy, míg a záhonyi Dr. Béres József Kollégium szintén két együttessel képviseltette magát a versengésen. Az ünnepélyes megnyitó után hat izgalmas fordulóban mérték össze tudásukat a csapatok.

Veress Lívia igazgató-helyettes és Lakatos Krisztián szakkörvezető tanár szervezésében mintaszerűen lebonyolított tornán ezúttal is a Bessenyei György Gimnázium I. csapata szerezte meg az elsőséget a vendéglátók első gárdáját és a Szent László Általános Iskola csapatát megelőzve.

A győztes gárdának a kupát és a dobogós együttesek tagjai számára az érmeket, valamint a további helyezettek emléklapjait Balogh Sándor intézményvezető, Százvai László Nt. református lelkipásztor és a főszervező, Lakatos Krisztián tanár úr adta át.

- Barati Béla-Csatlós Csaba -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!