szon-sportoldal

2015.03.30. 12:22

Fidesz-sajtótájékoztató: gazdaságfejlesztés és sportkoncepció

Nyíregyháza - „Élhetőbb, működtethetőbb várossá vált Nyíregyháza az elmúlt években” - jelentette ki Szilvási István önkormányzati képviselő a hétfői sajtótájékoztatóján.

Nyíregyháza - „Élhetőbb, működtethetőbb várossá vált Nyíregyháza az elmúlt években” - jelentette ki Szilvási István önkormányzati képviselő a hétfői sajtótájékoztatóján. „A csütörtöki városi közgyűlésen fontos döntések születtek a gazdasági fejlesztéseket és a sportkoncepciót illetően. Az elfogadott gazdaságfejlesztési programban többek között új ipari park, innovációs kutatóközpont és gyógyszálloda építése szerepelt. A tervek egyelőre az irányt mutatják, konkrét összegekről később lehet beszélni”. Hozzátette: „Aktualizálni kell az együttműködést a város felnőtt csapataival. A Nyíregyházi Sportcentrum és a Nyíregyháza Spartacus önálló gazdasági társaságként működik ezután is, viszont a jövőben szorosabb lesz a szakmai együttműködés. A Szpari vezetése javasolja az utánpótlás-vezető személyét, aki meghatározza a nyíregyházi futball utánpótlásának stratégiáját”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!