szon-sportoldal

2015.05.01. 18:54

Abszolút nem viccelnek...

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza már az első, idegenbeli meccsen megkeseríteni a TF sorsát.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza már az első, idegenbeli meccsen megkeseríteni a TF sorsát.

Ember feje belefájdul, ha arra gondol, a Békéscsaba bajnoki döntőben érdekelt, noha csak kínkeservesen gyűrte a Fatum-Nyíregyházát az élvonalbeli női röplabdacsapatát a negyeddöntőben. Azóta a viharsarkiak lelépték a Gödöllőt is, miközben a nyírségiek sikerrel vívták meg a Jászberény elleni különcsatát. Most pedig az 5. helyért kiírt, az egyik fél két győzelméig tartó TF-Budapest elleni párharcra készülnek. Mégpedig az idegenben esedékes nyitányra – vasárnap a fővárosban indul a menet.

– Azt várom, hogy megkeserítsük a TF sorsát, már az első meccsen is – szögezte le Kőhalmi Richárd, a Fatum-Nyíregyháza szakvezetője. – Bár láttunk felvételt a fővárosiak Kaposvárral vívott, meglehetősen nehezen megnyert párharcáról, az elmúlt napokban történtek miatt csak torz képet kaptunk. A TF két bolgár légiósa közül ugyanis az ütőjátékos időközben távozott, ennek alapján nyilván módosul a hazaiak szerkezete. Úgyhogy mi inkább a saját dolgunkkal foglalkozunk. Beiktattunk egy edzőmérkőzés a felkészülésbe, szerdán a Békéscsabával, hat szettet játszottunk, és nem csupán a „döntetlen” eredmény mondatja velem, abszolút bizakodó vagyok. Különösen, hogy Roma Flóra hőemelkedés miatt nem is szerepelhetett, a hét végén viszont rá is számítunk.

Aki biztosan hiányozni fog, a venezuelai Valdez: mint arról korábban hírt adtunk, a nyírségiek frontembere sérülés következtében már nem léphet pályára ebben a szezonban. Egyébiránt a nyíregyházi „visszavágó” május 8-án, pénteken lesz.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!