szon-sportoldal

2015.06.29. 08:11

Szép volt, de eddig és ne tovább!

Tiszabercel - A lehetőségekhez mérten a Tiszabercel kihozta magából a maximumot – bajnokságot nyert.

Tiszabercel - A lehetőségekhez mérten a Tiszabercel kihozta magából a maximumot – bajnokságot nyert.

Németh Zoltánnak csak annyi kérése volt: a fiúk csússzanak, másszanak, az a legfontosabb, hogy valamennyi alkalommal emelt fővel jöjjenek le a pályáról. Nos, a tiszaberceli futballisták magukévá tették „Maszek” (a szakvezetőt csak így becézik szerte a a régióban...) intelmét, ami olyannyira jól sikerült, hogy elhódították a bajnoki címet a megyei harmadosztály Szabolcs-csoportban.

– A tavaszunk lehetett volna jobb is, de a megszerzett előny kitartott a Tiszavasvári II és a Fiatal Gyémántokkal szemben – ecsetelte az eseményeket Németh Zoltán, a Tiszabercel edzője. – Talán a srácok túlságosan hamar elhitték, hogy a veretlenül letudott őszi idény után már nem lesz különösebb gond. Hát, nem így történt, igaz, sérülések és a hetekre elmeszelt kulcsjátékosok hiánya miatt akadtak nehézségeink. Mindenesetre learattuk az elmúlt időszak befektetett munkájának gyümölcsét, bár el kell ismerni, ha még van néhány forduló, elképzelhető, hogy nem ez lett volna a végső sorrend... Ahogy a télen is mondtam, színtiszta amatőr egyesület, baráti társaság a miénk, ezen nem kívánunk változtatni a jövőben sem. Éppen ezért sokat köszönhetünk, nagy segítséget kapunk Szántó Zsolt polgármestertől és Görömbei Vilmos elnöktől, és persze a támogatóktól.

Korábban sem árultak zsákbamacskát a berceliek, álláspontjuk pedig a bearanyazott idényt követően sem változott. Azaz, maradnak, ahol voltak.

– Nem megyünk feljebb – zárta ki a megye kettes szereplés lehetőségét Németh Zoltán. – Egyszerűen nem tudjuk vállalni az osztályváltással járó követelményeket, mert nincsenek meg az ehhez szükséges feltételek, hiányzik például a megfelelő utánpótláscsapat. Tudom, nehéz lesz motiválni így a fiúkat, de bízom játékszeretetben.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!