szon-sportoldal

2015.11.15. 11:23

A gyulajaiak elodáznák a hazaiak feltámadását

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Bármennyire is otthon a legjobb – idegenben sem rossz. A Nyírgyulaj számára legalábbis egyáltalán nem tragédia, ha éppenséggel vendégként lép színre.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Bármennyire is otthon a legjobb – idegenben sem rossz. A Nyírgyulaj számára legalábbis egyáltalán nem tragédia, ha éppenséggel vendégként lép színre. Sőt... Az élvonalbeli futsalcsapat legutóbbi két túrája fényesen alakult, előbb Veszprémben, majd Dunaújvárosban villantott. A két győzelemre alighanem a Rubeola háza táján is felkapták a fejüket. Márpedig a szabolcsiakat a kilencedik fordulóban, azaz hétfőn este éppen a sereghajtó csömöriek katlanjába szólítja a kötelesség. A Rubeola egyetlen siker mellett öt vereséget szenvedtek, és remélhetőleg nem mostanra időzítette a feltámadást...

Ugyanakkor rangadót játszik a Csenger NB II-es együttese, amely az élen nyomuló Kincsem Lovasparkhoz látogatott. A harmadik helyen állomásozó szatmáriak hátránya öt pont a házigazdával szemben, egy esetleges bravúrral jelentősen faragható a különbség.

A Nyíregyházi Ezüstcsikók viszont – akárcsak egy hete – ismét a Tiszavasvári úti létesítményben mutatják meg magukat (kezdés: hétfő, 19 óra). A tizedik pozícióban jegyzett „csikóknak” meglehetősen rázós feladat jutott, az utolsó eddigi meccsén a Csengert elpáholó Gyöngyöst próbálják megzabolázni.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!