szon-sportoldal

2015.11.18. 12:47

Rangos torna jön, terembe vonulnak a focisták

Nyíregyháza - November végén és karácsony előtt is rangos kispályás focitornát rendeznek a nyíregyházi Móra-iskolában.

Nyíregyháza - November végén és karácsony előtt is rangos kispályás focitornát rendeznek a nyíregyházi Móra-iskolában.

Közeledik a szabadtéri szezon vége, lassacskán terembe vonulnak a futballisták, hogy könnyebben áthidalják a holtszezont. A Nyíregyházi Sportcentrum közreműködésével az év végéig két teremtornát is rendeznek a megyeszékhelyen, ezek részleteit ismertették a szerdai tájékoztatón.

A november 28-29-i Nyírerdő-Retro Rádió-kupa célközönsége a 35 év feletti korosztály, ha úgy tetszik az öregfiúk. A huszonnégy csapatos mezőnyből eddig 17 hely telt be, vagyis korlátozott számban még fogadják a nevezéseket a 150 ezer forint összdíjazású viadalra. A résztvevőket négyes csoportokba sorolják, a továbbjutók egyenes kieséses rendszerben folytatják.

A Szabolcs Takarék Karácsony-kupa időpontja december 18-20., és mivel egy nappal hosszabb az esemény, a kvóta és a pénzalap is nagyobb, 36 csapat küzd majad a 200 ezres összdíjazásért a másik viadalhoz hasonló rendszerben. Megkötés nélkül, bárki játszhat, a szervezők bíznak több nagypályáról is ismert játékos felbukkanásában. Érdemes sietni a nevezésekkel, mert húsz csapat részvétele már biztosnak mondható.

Közös a tornákban, hogy mindkettőt negyedik alkalommal rendezik meg, a helyszín pedig ezúttal a Móra-iskola tornaterme lesz, de jövőre, amikor rendeződik a városban a létesítményhelyzet, a megszépült Bujtosi Szabadidőcsarnokban is helye lehet a viadaloknak.

A jelenlegi tornákkal kapcsolatosan nevezni és érdeklődni a +3630/700-2158-as telefonszámon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!