szon-sportoldal

2015.11.29. 18:29

Szabolcsi válogatott - Ez minden volt csak nem gagyi!

Nyíregyháza - A szabolcsi válogatott nyerte az észak-magyarországi régió tornát – jöhet a középdöntő.

Nyíregyháza - A szabolcsi válogatott nyerte az észak-magyarországi régió tornát – jöhet a középdöntő.

Meglehetősen cudar időjárási körülmények között rendezték az észak-magyarországi amatőr megyei labdarúgó válogatottak régiós tornáját a hét végén – Gyöngyösön. A folyamatos eső, ami szombat délután havas esőre váltott borította az eredeti tervet, valamennyi találkozót műfüvön játszották.

A Gerliczki Máté, Kiss Gábor edzőpáros által irányított szabolcsi együttes célja egyértelműen a továbbjutás volt, ez már a nyitó napon bemutatott teljesítménnyel karnyújtásnyi közelségbe került. A mieink előbb a házigazda hevesieket verték a 2x35 perces mérkőzésen, majd a hajdúságiakat múlták felül. Utóbbi találkozó első félidejében a tiszalöki Gagyi Sándor kivédte az ellenfél szemét, az utolsó tíz percben pedig három gólt szerezve fordítottak a szabolcsiak, akik vasárnap sem lazítottak. Kristófi Sándorék a borsodiakat is elkalapálták, zárásként pedig a szintén veretlen, mindhárom korábbi meccsén döntetlent elérő Nógrádot is legyőzték. Így a szabolcsiak az élen végeztek, mi több, a második, ugyancsak tovább lépő Hajdú megye ellen megnyert meccs három pontját is „magukkal viszik” a december 5-6-án, Pest megyei Pomázon esedékes országos középdöntőbe.

Jegyzőkönyv

Észak-magyarországi amatőr válogatottak régió tornája, Gyöngyös

Heves–Szabolcs 0–3 (0–2)

Gól: Kristófi S., Costea, Osváth S.

Szabolcs–Hajdú 3–1 (0–1)

Gól: Torma T., Costea, Nagy I.

Szabolcs-Borsod 4–0 (2–0)

Gól: Jeddi B., Kristófi S., Nagy I., Tóth N. (11-esből)

Szabolcs–Nógrád 3˜–0 (2–0)

Gól: Makai I., Somogyi T., Nagy I.

A végeredmény:

1. Szabolcs 12 pont, 2. Hajdú 7, 3. Nógrád 3, 4. Borsod 1, 5. Heves 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!