szon-sportoldal

2015.11.18. 13:41

Várda SE - A Fradival is játszottak és döntőbe jutottak

Kisvárda - A 15 év alatti futballisták klubvilágbajnokságának honi nyolcas döntőjébe jutott a Várda SE csapata.

Kisvárda - A 15 év alatti futballisták klubvilágbajnokságának honi nyolcas döntőjébe jutott a Várda SE csapata.

Idén már 19. alkalommal rendezik meg a Nike Premier-kupát, amely a 15 év alatti korosztály számára a nem hivatalos klubvilágbajnokság. A viadal honi selejtezőjére az NB I-esek mellett nyolc NB II-es felnőttklub korosztályos csapatai kaptak meghívást, közte volt a kisvárdaiak képviseletében a Várda SE is.

Péter Tibor edző legénysége a törökszentmiklósi selejtezőben szerepelt a Ferencváros, az Újpest, a Kecskemét a Grosics Akadémia és a Békéscsaba csapataival együtt. A várdaiak egyetlen vereségüket a Ferencvárostól szenvedték el, majd a Grosics Akadémia és a Békéscsaba legyőzésével jogot szereztek arra, hogy ott lehessenek az áprilisi országos döntő nyolcas mezőnyében.

Utánpótlásfoci

19. Nike Premier-kupa, a nem hivatalos U15-ös klubvilágbajnokság magyarországi selejtezője, Törökszentmiklós

Eredmények: Ferencváros–Várda SE 3–0, Várda SE–Grosics Akadémia 3–2 (gól: Lusánszki, Baráth P., Lővei), Várda SE–Békéscsaba 3–1 (gól: Gyüre 2, Lusánszki).

Az országos döntőbe jutott kisvárdai csapat tagjai: Barabás Martin, Szikszai Tamás, Homoki Csaba, Köblös Bence, Horváth László, Szőr Levente, Németh Tamás, Lusánszki László, Baráth Péter, Gyüre Tamás, Lővei Ádám, Kovács Marcell, Vasas Máté, Szántó László, Hódos Levente. Edző: Péter Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!