szon-sportoldal

2015.12.14. 15:25

NYKC - Tanulságok és két pont

Nyíregyháza - NYKC: néhány játékos indokolatlanul többet játszott Törökszentmiklóson.

Nyíregyháza - NYKC: néhány játékos indokolatlanul többet játszott Törökszentmiklóson.

Kézilabda. Győzelemmel zárta az NYKC a férfi kézilabda NB IB Keleti-csoportjában az őszi pontvadászatot. A nyírségiek szombaton a Törökszentmiklósi KE vendégeként szerezték meg a két pontot. Igaz csak egy gól különbséggel nyertek, ám a győzelem ettől biztosabb volt.

- A legfontosabbat teljesítettük és nyertünk - kezdte visszapillantását Varga Zsolt, a Nyíregyházi KC szakmai igazgatója. - Az első félidőben minden rendben volt, védekezésben és támadásban is jól játszottunk, és megnyugtató, hat gólos előnyhöz jutottunk. Szünet után már a jövőre is gondolva mindenkinek lehetőséget adtam, néhány játékost pedig indokolatlanul többet játszottam, éppen azért, hogy a folytatást illetően még tisztább képet kapjak. Így volt például Goran Andelics, aki újfent csalódást okozott, hiszen huszonkét perc alatt mindössze egy védett lövése volt. A fentiek miatt tanulságos volt a találkozó, amelyen egyébként végig vezettünk. Az algyőiek elleni hazai pontvesztés azért érződött a játékosokon, illetve az, hogy egy hosszú időszakot zártunk le. Időnként kiütközött a mentális és fizikális a fáradtság jegyei - vélekedett Varga Zsolt.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!