szon-sportoldal

2016.01.11. 13:26

Kisvárdai KC - Nem volt melegük Eperjesen, de nyertek

Kisvárda - A sérülésből visszatért Frank Petra immár teljes értékű munkát végezhet az NB I B-s kisvárdai női kézilabda-csapatnál.

Kisvárda - A sérülésből visszatért Frank Petra immár teljes értékű munkát végezhet az NB I B-s kisvárdai női kézilabda-csapatnál.

Napi három edzéssel készült a múlt héten a gyulaházi edzőtáborban a Kisvárdai KC az NB I B-s női bajnokság folytatására, a ciklus zárásaként a hölgyek a szlovákiai Eperjesre ruccantak át, ahol két edzőmeccset vívtak az élvonalbeli Tatran Presovval.

A dermesztően hideg teremben forró hangulató összecsapások alakultak ki, maradjunk annyiban, hogy a várdaiak nem az emberelőnyös játékot gyakorolták... Rácz Sándor tanítványai két győzelemmel zárták a turnét, a délelőtti meccset 29–22-re, a délutánit 25–22-re nyerték meg. Az eperjesiek pénteken visszonozzák a látogatást, amikor ugyanúgy két meccset vívnak egymással a csapatok, mint a határ túloldalán.

Változás egyelőre nincs a keretben, illetve annyi mégis, hogy hosszú sérüléséből felépülve immár Frank Petra is teljes értékű edzésmunkát végezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!