szon-sportoldal

2016.01.31. 18:31

Szpari: győzelem a Plovdiv ellen!

Nyíregyháza - Erős csapat ellen játszotta vasárnap utolsó törökországi edzőmeccset a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza - Erős csapat ellen játszotta vasárnap utolsó törökországi edzőmeccset a Nyíregyháza Spartacus. A Botev Plovdiv korábban több alkalommal vett részt európai kupasorozatokban (BEK, KEK és UEFA Kupa ), jelenleg első osztályában a nyolcadik helyen áll. A bolgárok több szöglettel veszélyeztettek, majd jöttek a Szpari-lehetőségek. Az első félidő lüktető játékot hozott, a Spartacusnak volt több és nagyobb helyzete és a hajrában vezetéshez is jutott, mert a Szécsi Márk buktatásáért megítélt büntetőt Pölöskey Péter értékesítette. A második félidő is izgalmas volt, előbb Szécsi puskázott el egy lehetőséget, majd Ovszijenkó Volodimirnek volt szüksége bravúrra. Aztán jött a Szpari újabb gólja, Szécsi beadása után Rezes László kapásból lőtt a hálóba.

Nyíregyháza Spartacus-Botev Plovdiv 2-0 (1-0)

Spartacus: Ovszijenko - Rubus, Szalai, Törtei, Farkas - Csorba (Pálinkás), Zofcák, Ramos ( Abdouraman), Rezes - Szécsi(Kapacina), Pölöskey (Kiss). Gól: Pölöskey (43., 11-esből), Rezes (75.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!