szon-sportoldal

2016.01.16. 19:16

Szpari - Legközelebb már csak Belekben edzőmeccseznek

Nyíregyháza - Miként a felkészülés első hetét, a másodikat is edzőmeccsel zárta a Nyíregyháza Spartacus.

Nyíregyháza - Miként a felkészülés első hetét, a másodikat is edzőmeccsel zárta a Nyíregyháza Spartacus. Szombaton a sényőiek látogattak a zöld-fehér játékterű örökösföldi műfüves pályára, amelyet talán pár seprűvel is meg lehetett volna tisztítani a fagyos-havas csíkoktól, amelyeken gyakorta megcsúszott a sárga lasztit. A nyíregyháziaknál nem volt új játékos, illetve Szécsi Márk minősülhet annak, ha az érintettek aláírják a szerződést. A sportszerű és időnként ügyesen passzolgató sényőiek ellen jó félóra elteltével Pölöskey Péter közelről vezette meg a vezetést, majd egy Rubus Tamás fejet követően Luis Colonel Ramos pár lépésről kotorta a hálóba a lasztit. Szünet után váltott Mátyus János, a Szpari mestere a sényőiek pedig Kovács István fejesével szépítettek. Aztán Rezes László talált a kapuba amire Toldi András válaszolt. Kapacina Kevin után még Csorba Szabolcs is a hálóba talált, így alakult ki a végeredmény.

- Egy nagyon korrekt edzőpartner ellen hasznos felkészülési mérkőzést vívtunk. Bízom abban, hogy a keretünk az edzőtáborig még tovább erősödik- summázott véleményt Mátyus János, a Szpari mestere.

A nyíregyháziak jövő pénteken már utaznak a törökországi edzőtáborba, ahol négy meccset szeretnének játszani. Az utazásig már csak tréningek lesznek, mert a szerdai, Ibrány elleni edzőmeccset lemondta a Szpari szakmai stábja.

KM-ML

Edzőmeccs

Nyíregyháza Spartacus - Sényő 5-2 (2-0)

Örökösföld, 80 néző, v.: Vitkai. Spartacus: Ovszijenko (Perger) - Kiss, Rubus, Törtei, Farkas - Csorba, Zofcák (Kapacina), Ramos, Rezes - Pölöskey, Szécsi (Pálinkás).

Szécsi Márk (27) és Klepács Krisztián párviadala Fotó: Pusztai Sándor

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!