szon-sportoldal

2016.03.12. 14:57

Fel van adva a lecke az Ezüstcsikóknak és Csengernek

Csenger, Nyíregyháza, Újfehértó - Szó se róla, a Nyíregyházi Ezüstcsikók NB II-es futsalcsapatának ismét jól kifogta.

Csenger, Nyíregyháza, Újfehértó - Szó se róla, a Nyíregyházi Ezüstcsikók NB II-es futsalcsapatának ismét jól kifogta. A legutóbbi hazai fellépésén a tabella tetején nyomuló Kincsem Lovaspark, hétfőn este (kezdés: 19 óra) a második helyen posztoló Szeged ellen mutatja meg magát – Újfehértón. A Gerliczki-legénység az éllovassal szemben olyannyira nem vallott szégyent, hogy csak minimális különbséggel vesztette el a meccset, az akkor történtek alapján egyáltalán nem kizárt, hogy a Tisza-partiakat még inkább meg tudja szorongatni.

A Maglód elleni összecsapás elhalasztása miatt (a találkozót március 28-án pótolják a szatmári városban a felek...) a negyedik helyre szorult Csenger ezúttal a Berettyóújfalu II vendége lesz. A házigazda hajdúságiak éppen a Szilágyi-gárda előtt, a harmadik pozícióban tanyázik, tehát az aktuális mérkőzés rangadónak titulálható. Némiképp árnyalja a képet, hogy az otthon rendre parádézó csengerieknek idegenben akadnak gondjaik, idén – látogatóként – még nem termet babér számukra.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!