szon-sportoldal

2016.03.05. 14:29

Otthon kell villantani a Gyulajnak

Csenger, Nyírgyulaj, Nyíregyháza - A Csenger hazai pályán, az Ezüstcsikók idegenben próbálnak szerencsét.

Csenger, Nyírgyulaj, Nyíregyháza - A Csenger hazai pályán, az Ezüstcsikók idegenben próbálnak szerencsét.

Újabb meccs, újabb esély. Mármint a hazai sikerre. Első otthoni győzelmére ácsingózik a Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata, ami mindennek ígérkezik, csak könnyen megvalósíthatónak nem. A nyírségiek hétfőn este (kezdés: 19 óra) – a nyírbátori sportcsarnokban – a tabellán negyedik Dunaferrt fogadja, amely már biztos tagja a felsőházi rájátszásnak. Minderre még a Lovas Norbert vezényelte legénységnek is maradt esélye, igaz, már csak nagy bravúrok árán férkőzhet be a legjobb hat közé. A pillanatnyilag hetedik gyulajiaknak az alapszakaszból hátralévő három fordulóban három pontos hátrányt kell ledolgozni a hatodik Aramissal szemben, vagyis a dunaújvárosiak ellen csak a győzelem kivívásával éltethetik tovább a reményt.

Ugyanakkor az NB II. Keleti csoportban Csenger–Maglód TC összecsapást játszanak. A hétfő esti (19 óra) összecsapáson a tabellán harmadik szatmáriak csak győzelem esetén őrizhetik meg előkelő pozíciójukat: minderre azért nagy sansz kínálkozik, elvégre a keleti katlanban rendre elvéreznek a vendégek.

A Nyíregyházi Ezüstcsikók aktuális fellépése késő este kezdődik Gyömrőn. A felek között egy hely, mindazonáltal kilenc pont a különbség – a szabolcsiak javára. Így a Gerliczki-alakulat akár első idegenbeli diadalát is felmutathatja a bajnokság második felében.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!