szon-sportoldal

2016.04.16. 20:04

Az lett volna csoda, ha másként alakul

Nyírbátor - A papírforma finoman szólva sem a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának sikerét ígérte. A listavezető Algyő huszonegy eddigi fellépéséből mindössze egyet bukott el, és fél lábbal már az élvonalban érezheti magát.

Nyírbátor - A papírforma finoman szólva sem a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapatának sikerét ígérte. A listavezető Algyő huszonegy eddigi fellépéséből mindössze egyet bukott el, és fél lábbal már az élvonalban érezheti magát. Nos, a vendégek ezúttal is igazolták, nem véletlenül vezetik a tabellát. Az lett volna a csoda, ha meglehetősen sok gonddal küszködő házigazda akárcsak szoros küzdelemre késztette volna a csongrádiakat. A találkozó sorsa már az első félidőben eldőlt, mert miközben a hazaiak számtalan ziccert hibáztak, az egyébként is acélosabb algyőiek rendre értékesítették helyzeteiket.

Ráadásul Hornyák Zoltán komolynak tűnő sérülést szenvedett a második félidőben, tovább mélyítva a bátori problémákat...

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfi

VKK Nyírbátor–Algyő 27–40 (11–23)

Nyírbátor, 250 néző, v.: Ágnecz T., Sipos O.

Nyírbátor: Kőrizs I. – Csébi D. 1, Bíró Á. 3, Erdős Z. 7/1, Hornyák Z. 4, Kovács Á 2,. Vasas Gy. 4. Csere: Gadnai A. (kapus), Nagy D., Fülöp G. 3, Csonka P. 3. Edző: Váczi Sándor. Kiállítások: 8, illetve 2 perc. Hétméteresek: 1/1 illetve 3/3. Junior: 19–41.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!