szon-sportoldal

2016.04.27. 08:31

Boldog „születésnapot”, Nagyecsed!

Nagyecsed - A csapat két éve veretlen otthon, utolsó meccsét a jelenlegi játékos-edző, Ádámszki Róbert góljaival bukta el.

Nagyecsed - A csapat két éve veretlen otthon, utolsó meccsét a jelenlegi játékos-edző, Ádámszki Róbert góljaival bukta el.

A nagyecsediek „szülinapot” ünnepelnek – szerdán. Idestova két éve, hogy 2014. április 27-én elbuktak hazai pályán, azóta viszont egyetlen ellenfél sem tudott kibabrálni az előbb a megyei másod-, momentán pedig az első osztályban villogó futballcsapattal. De ez még mind semmi! Azon a bizonyos napon a Kemecse diadalmaskodott a szatmári katlanban. A 2–1-re megnyert mérkőzésen a vendégek mindkét gólját – mégpedig két percen belül! – Ádámszki Róbert szerezte, aki jelenleg éppen az Ecsed játékos-edzője.

Na erre varrjunk gombot! Az élet olykor tényleg meredek fordulatokat tud produkálni.

– Álomban sem gondoltam, hogy valaha Ecseden fogok futballozni – vallotta be a történetben abszolút főszereplő Ádámszki Róbert. – Hál’ istennek jó döntést hoztunk, amikor Balogh Gyulával, Homann Richárddal és Szabó Attilával 2014 nyarán Kemecséről ide igazoltunk. Olyan közegbe kerültünk, ahol minden foci körül forog, a vezetők a háttérben mindent megtesznek annak érdekében, hogy sikeresek legyünk. Egyébként Fodor András egyesületi elnök szólt a múlt héten, hogy tudom-e, én rúgtam annak idején azt a két gólt, ami a csapat eddigi utolsó hazai vereségét eredményezte? Aztán megnéztem, és valóban...

A fent említett négyesfogatból Ádámszki Róbert mellett Homann Richárd manapság is a Nagyecsedet erősíti, amely újoncként a második helyen táborozva alkothat maradandót. No meg építheti tovább a veretes hazai szériát.

– Természetesen jó lenne minél tovább húzni ezt a szép sorozatot – adott hangot reményének Ádámszki Róbert. – Ilyen kiélezett bajnokságban azt gondolom, már ez szép teljesítmény, de előre nem lehet kijelenteni semmit, pláne nem ígérgetni. Különösen úgy, hogy rendszerint szorosak a meccsek, gyakorlatilag senki ellen nem mehetünk biztosra. Annyit mondhatok, ha már idáig eljutottunk a dobogón szeretnénk végezni. Hogy ehhez mennyi pont szükséges? Ne kérdezze, soha nem voltam számolgatós típus. Nyerni kell, ahol és amikor lehet., a többit majd meglátjuk.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!