szon-sportoldal

2016.04.26. 13:09

Hajtóbaktöréssel együtt végzett az élen

Szakoly - Remek körülményeket biztosítottak a szakolyiak az országos fogathajtó-versenyre.

Szakoly - Remek körülményeket biztosítottak a szakolyiak az országos fogathajtó-versenyre.

Tizenöt év kihagyás után rendeztek ismét országos fogathajtó-versenyt Szakolyban, ahol remek körülmények várták az indulókat. A négyes fogat versenyszámban végül nem hirdettek végeredményt, mert az egyedüli induló, Báró Farkas Csaba (Fülöp Kft.) a maratonhajtás közben feladta a küzdelmet.

A kettes fogatok között, az A kategóriában a szirmabesenyői ifjabb Bártfai József győzött, a dobogó harmadik fokára felfért a nyírbátori ifjabb Fekete György is. A B kategóriában füzesgyarmati siker született Hegedűs Sándor révén, őt négy szabolcsi hajtó követte a sorban.​

Kettes fogatok

A kategória: 1. ifj. Bártfai József (Balogh-Liget LK), 2. Galambos Nándor (Lovas Barátok Egyesülete), 3. ifj. Fekete György (Nyírbátori LE), 4. Tóth Csaba (Tiszamenti LSK), 5. Varga Roland (romániai), 6. Fekete György (Nyírbátori LE).

B** kategória: 1. Hegedűs Sándor (Füzesgyarmat), 2. Kiss Sándor (Nyírségi LTE), 3. Kovács István (Nyírbátori LSHE), 4. Böszörményi Sándor (Nyírbátori LSHE), 5. Farkas Zsolt (Nyírbátori LSHE).

B* kategória: 1. Rózsa Attila (Fülöpi HLE), 2. Fábián Ferenc (Ópályiak BK), 3. Pazurik István (Fülöpi HLE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!