szon-sportoldal

2016.04.23. 18:12

Nyírbátor: Nem csak a meccs veszett el...

Nyírbátor - A hitehagyottan játszó Nyírbátornak a második fékidőben eséklye sem volt Törökszentmiklósón.

Nyírbátor - A hitehagyottan játszó Nyírbátornak a második fékidőben eséklye sem volt Törökszentmiklósón.

Kézilabda. Ez nem sikerült. A Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapata vereséget szenvedett – a kiesés elkerüléséért vívott küzdelemben riválisnak számító – Aragó-Törökszentmiklós otthonában. Noha az első félidő szorosan alakult, mi több, a vendégek többször vezettek, a folytatásban már nem volt sok köszönet. A Váczi-legénység hitehagyottan játszott, a támadások akadoztak, miközben a szezon során rendszerint hatékony védőfal is „lyukassá vált”. Így a fokozatosan elhúzó hazaiak biztosan nyertek, a táblázaton egy pontra megközelítve a még mindig bennmaradást érő pozícióban tanyázó Bátort. Ezzel együtt a látogatók számára nagyon izgalmas lesz a hátralévő három forduló...

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfi

Aragó-Törökszentmiklós–VKK Nyírbátor 30–22 (13–11)

Törökszentmiklós, 150 néző, v.: Felfő F., Öcsi T. Nyírbátor: Gadnai A. – Fülöp G. 3, Kiss I., Erdős Z. 5/1, Hornyák Z. 1, Bíró Á. 7, Vasas Gy. 3. Csere: Nagy N. (kapus), Csébi D., Nagy D. 1, Csonka P., Minegász Cs. 1, Kovács Á. 1/1. Edző: Váczi Sándor. Kiállítások: 8, illetve 10 perc. Hétméteresek: 5/3, illetve 2/2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!