szon-sportoldal

2016.05.11. 08:28

A saját esküvőjéről rohant a meccsre a nyírkarászi futballista

Nyírkarász - Igazi happy end: Varga József megnősült, majd győzelemhez segítette a Nyírkarászt a Nyírmada elleni rangadón.

Nyírkarász - Igazi happy end: Varga József megnősült, majd győzelemhez segítette a Nyírkarászt a Nyírmada elleni rangadón.

Ezt csinálják utána. Hogy Varga József vérbeli csapatember, azt immár senki nem vonhatja kétségbe. A nyírkarászi futballista szombat délután vezette oltár elé kedvesét, röviddel később pedig az öltönyt mezre cserélve rohant, hogy pályára lépjen a Nyírmada elleni rangadón. A kalandos történet igazi happy enddel zárult: a megyei másodosztály Nyírerdő-csoportjában rendezett összecsapáson nyert (3–0) a Karász, a góllövőlistát ötvenöt találattal vezető csatár pedig bevette a vendégek kapuját! Hogy hányan cselekedtek vona hasonlóan egy ilyen jeles napon? Maradjunk annyiban, kevesen...

– Délután kettőkor volt a házasságkötés, háromra végeztünk, gyors kaja és már mentem is a meccsre – mesélt a felettébb eseménydús órákról Varga József. – A többiek addig vártak és mulattak. Hosszú egyeztetés előzte meg, hogy így alakuljon. Itt szeretném megköszönni a különösen a feleségemnek, és a násznépnek, hogy türelmesek voltak! Ha lehet, azt is írja le, isten éltesse a feleségemet, akinek éppen szombaton volt a születésnapja! Megbeszéltünk előre mindent, mert nem minden nap történik ilyen az ember életében, ugyanakkor tisztában van azzal, nagyon szeretem a focit, emellett nem titok, a gólkirályi címre is hajtok. Mindkét színtéren meg akartam felelni, talán sikerült... Hál’ istennek senki nem duzzogott, végül is jól sült el a dolog, győztünk, és meg gólt is rúgtam. Őszintén szólva nehezen tudtam ráhangolódni a mérkőzésre, az első félidőben ez érződött is, viszont láttam a srácokon, mennyire tűzben égnek, ki merem jelenteni, bár nem volt kicsi a tét, kicsit értem is játszott a csapat.

Amikor a tavaszi idény elején a jelenleg is az élen táborozó Nyírmada tizenkét ponttal meglógott a második Nyírkarász előtt, alighanem jó néhányan előre kiosztották az aranyérmet. Menetközben alaposan változott az ábra. A listavezető zsinórban három találkozót elbukott, előnye rohamosan csökkent, pillanatnyilag három egység a Dudás Zoltán irányította legfőbb üldözővel szemben. ...és még négy forduló hátra van!

– Kár lenne tagadni, egy hónapja még behozhatatlannak tűnt a különbség – ismerte el Varga József. – Egy cél lebegett akkor a szemünk előtt, hogy legalább a dobogón zárjunk. Kétségtelen, kezünkre játszott, hogy a Mada kétszer is botlott, mielőtt hozzánk jött, így, hogy mi is legyőztük, most már semmi nem lehetetlen.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!