szon-sportoldal

2016.05.10. 08:07

Bajnok a Kisvárdai KC junior csapata - „Miből lesz a cserebogár....!”

Kisvárda - ...avagy mondhatnánk azt is, hogy most a juniorok lettek a példaképek!

Kisvárda - ...avagy mondhatnánk azt is, hogy most a juniorok lettek a példaképek!

Nem kevesebb céllal, mint a bajnoki cím megszerezésével vágott neki az idei szezonnak klubunk férfi junior csapata. Az álomból valóság lett, ugyanis egy fordulóval a vége előtt az elmúlt hétvégén már bajnokot avattunk a Városi Tornacsarnokban!

Junior csapatunk meccsről meccsre egyre magabiztosabban hozta a számukra kötelező győzelmeket. „A tabellából is látszik, hogy a Hajdúnánás csapatával játszott meccsek jelentették a legnagyobb kihívást számunkra, hiszen mögöttük is egy alapos felkészülés, elszántság és határozottság állt, de nehéz volt a tavaszi első mérkőzés is a Fehérgyarmat otthonában, ahol 120 százalékot kellett nyújtanunk ahhoz, hogy győzelmet arassunk.” - emlékezett vissza pár nappal ezelőtti interjújában Papp József a juniorok edzője.

A csapat nem csak bajnokavató ünnepséggel, hanem győzelemmel zárta a szezon utolsó hazai mérkőzését a szép számú szurkolótábor előtt. S bár már a bajnoki cím tudatában kissé felszabadultan, de a korábban is megszokott céltudatossággal, alázattal és koncentráltan léptek a pályára vasárnap is. Az eredmény pedig magért beszél, hiszen 13 gólos különbséggel, bajnokhoz méltóan, 29-16-ra nyerték a mérkőzést a Bőcs ellen.

„Molnár Roland kapus teljesítménye, Kapdos Jani védekezése, Petykó Tamás és Szanyi Attila gólerős játéka nélkül biztosan nem lennénk a tabella élén. Ki kell emelnem még Lipécz Ákos alázatos munkáját, Bottka Ádám és Dévényi Tamás gyorsaságát, a Barta fivérek szervezőkészségét, Hajdú Levente kitartását, a sárospataki Marczi Máté, Szabó András és Csendes Gábor zökkenőmentes beilleszkedését... Tehát kiemeltem a CSAPATOT!”- mondta utolsó hazai értékelőjében Papp József hozzátéve: „Bátran merem állítani, hogy ez a csapat a jövőben még sok örömet fog szerezni a felnőtt bajnokságban is a kisvárdai kézilabdának.”

Juniorjaink a „Büszkénk vagyunk rátok!” szurkolói rigmus közepette, „BAJNOKCSAPAT” feliratú pólóban ünnepeltek edzőjükkel, a klub vezetésével, a KKC tagjaival, no és persze szurkolóinkkal a Városi Tornacsarnokban.

Kisvárda Város Önkormányzata, a Kisvárdai KC vezetősége, munkatársai és minden szakosztályának sportolói, illetve Kisvárda minden lakója nevében szívből gratulálunk, s majd megérdemelt, kellemes pihenést, jókedvű felkészülést és minimum ilyen sikeres következő bajnoki szezont kívánunk!

HAJRÁ KKC! HAJRÁ KISVÁRDA!

- Durucz Gabi -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!