szon-sportoldal

2016.05.07. 20:08

Értékes pontot szerzett a Nyírbátor

Nyírbátor - Rendkívül fontos pontot szerzett a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapata – Balassagyarmaton. Az elért eredmény értékét növeli, hogy a nyírségiek egyik legnagyobb ellenlábasuk, a kiesés elleni harcban ugyancsak érdekelt együttes otthonában csikarták ki a döntetlent.

Nyírbátor - Rendkívül fontos pontot szerzett a Nyírbátor NB I B-s férfi kézilabdacsapata – Balassagyarmaton. Az elért eredmény értékét növeli, hogy a nyírségiek egyik legnagyobb ellenlábasuk, a kiesés elleni harcban ugyancsak érdekelt együttes otthonában csikarták ki a döntetlent. Ahogy az borítékolható volt, a tét nagyságához híven mindvégig szorosan alakult a mérkőzés, olyannyira, hogy két gólnál nagyobb különbség egyszer sem alakult ki.

A vendégek lelkesedése, akarása akár győzelemhez is segíthette volna őket, de legyünk igazságosak, a házigazdák sikere is benne volt a pakliban. A Váczi-legénység tagjai közül többen átlagon felüli teljesítménnyel rukkoltak elő, így az utolsó forduló előtt továbbra is a megkapaszkodást érő pozícióban táborozik a Bátor. Ugyanakkor még mindig nem dőlt el semmi, a zárókörben a Kecskeméttel szembeni meccsen, otthon vívhatja ki a bennmaradást – mindenesetre biztató, hogy sorsa saját kezében van.

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfi

Balassagyarmat–VKK Nyírbátor 28–28 (14–13)

Balassagyarmat, 270 néző, v.: Ács Gy., Tóbiás R.

Nyírbátor: Kőrizs I. – Fülöp G. 2, Csendes Á. 6, Erdős Z. 4/3, Hornyák Z. 1, Bíró Á. 4, Vasas Gy. 3. Csere: Gadnai A. (kapus), Csébi D. 1, Nagy D., Csonka P., Dobos B. 3, Kovács Á. 3/1. Edző: Váczi Sándor. Kiállítások: 10, illetve 8 perc. Hétméteresek: 4/3, illetve 6/4. Junior: 35–33

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!