szon-sportoldal

2016.06.29. 19:25

Kisvárda Master Good - Julcsika, Tercsike, a nagymama és a kávé helyett

Kisvárda - Bemutatkozásképpen legyőzte az NB I-es Paksot a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata.

Kisvárda - Bemutatkozásképpen legyőzte az NB I-es Paksot a Kisvárda Master Good NB II-es futballcsapata.

Ha nem is – ahogy a nóta mondja – Julcsika, Tercsike, hanem a Kisvárda Master Good csapata ment Ercsibe, ahol éppenséggel nem a nagymama várta őket kávéval, hanem az élvonalbeli Paksi FC edzőmeccs játszásának a lehetőségével. Az NB II-es szabolcsi csapat kapva kapott az alkalmon, és egy heti közös munka után a nyár első mérkőzését vívta az NB I-es csapat átmeneti, Fejér megyei otthonában.

Érezhető volt, hogy frissebben mozgott a Várda, no hiszen a paksiak már korábban munkába álltak és a terhelés csúcspontján járnak. Ezzel együtt nem szorul magyarázatra, hogy Révész Attila legénysége 2–1-re legyőzte magasabb osztályú riválisát. A „vendégek” már 2–0-ra is vezettek, az első félidő végén Cseri Tamás váltotta gólra az Erős Gábor lövése után a kapusról kipattanó labdát, majd nem sokkal szünet után Cseri labdáját öklözte ki Rácz Gergő, Vermes Krisztián pedig félfordulatból, tíz méterről lőtt a kapuba. A paksiak a válogatott Koltai Tamás találatával szépítettek.

Kisvárdai oldalon bemutatkozott a Budapest Honvéd csatára, Erdélyi László, a próbajátékon lévő futballista a második félidőben állt be, és biztatóan mozgott.

Edzőmeccs

Paksi FC–Kisvárda Master Good 1–2 (0–1)

Ercsi, 50 néző, v.: Vad.

Paks: Székely Gy. (Rácz G.) – Kővári (Szalai A.), Szekszárdi, Gávay (Lenzsér), Báló (Szabó J.) – Nagy Richárd (Papp K.), Szakály D. (Bartha), Balázs Zs. (Koltai) – Fejős (Bertus), Hahn (Jelena), Bor (Haraszti).

Kisvárda: Ivancsics A.(Varga B.) – Lukács R. (Gubacsi), Vermes, Papucsek (Hidi N.), Vári B. (Fodor A.) – Lucas, Erős G. (Oláh G.), Délczeg – Szabó P. (Erdélyi), Rajczi (Karacs), Cseri T. (Nagy Róbert).

Gól: Koltai, illetve Cseri T., Vermes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!