szon-sportoldal

2016.06.03. 16:45

Lesz itt minden, még konklúzió is! Nehéz tavaszuk volt a csapatoknak

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 30. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 30. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Majláth Sándor, a Levelek edzője.

Vasárnap. Kállósemjén (9.)–Cellspan-Balkány (1.): – Nyer a bajnok Semjénben is.

Nyírvasvári (14.)–Encsencs (6.): – Az egyébként sportszerűen küzdő Nyírvasvárinak nagyon össze kell kapni magát, ha pontot akar szerezni. (A mérkőzést Mérken játsszák)

Nagykálló (11.)–Napkor (15.): – Nem akarom megbántani a vendégeket, de ezúttal a hazai pálya előnye dönt.

Nyíribrony (13.)–GFSE-Oros (16.): – Az ibronyi katlanban az oroszlánoknak fel kellene ébredni!

Gávavencsellő (7.)–Terem (10.): – Győznek a hazaiak.

Kótaj (4.)–Rakamaz (2.): – A Rakamaz nem fog kiengedni az utolsó mérkőzésen sem, szűken, de nyerni fog.

Apagy (8.)–Nyírpazony (13.): – Ahogy az Apagy mostanában muzsikál, az ellenfél „pontosan” távozhat.

Újfehértó (5.)–Levelek (4.): – Lesz itt minden, még konklúzió is. Remélem, azzal a Csipával találkozom, akit én ismerek...

Nyírerdő-csoport

Tippel: Balla János, az Újdombrád edzője.

Vasárnap. Ramocsaháza (15.)–Demecser (8.): – A végére szépen belejött a ramocsai csapat, bármilyen eredményt el tudok képzelni.

Pátroha (7.)–Ajak (9.): – Mindkét csapatnak nehéz tavasza volt, ha az Ajak teljes létszámban ki tud állni, akkor megszorongathatja ellenfelét. (A meccset Gégényben rendezik)

Pap (11.)–Nyírmada (1.): – Gratulálok Szőke Pista barátomnak a bajnoki cím megszerzéséhez. Szerintem győzelemmel zár a Mada.

Nyírkarász (2.)–Nagydobos (14.): – A Nyírkarász nem hibázza el a szezon utolsó meccsét.

Kék (13.)–Őr (6.): – A Kék lendületben van, de az Őr bizonyította, hogy nem szabad leírni.

Záhony (4.)–Vaja (12.): – Hazai győzelem.

Dombrád (3.)–Fényeslitke (5.): – A záróforduló rangadója. Nem tudok más eredményt elképzelni, mint hazai győzelmet.

Tiszamenti SE (16.)–Újdombrád (10.): – Szerencsére a kitűzött célt már régen teljesítettük, ha lehet egyáltalán ilyenről beszélni az utóbbi években tapasztaltak következményeként. Nekem személy szerint csalódás saját csapatom teljesítménye, ezzel együtt az utolsó meccsen győzelmet várok.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Kisgyörgy Tibor, a Tunyogmatolcs játékos-edző.

Szombat. Nyírmeggyes (15.)–Csenger (3.): – A fiatal hazai csapatnak nehéz dolga lesz, mert egy bronzérmet megtartani akaró Csengerrel játszik. Jó pályán jó meccs kerekedhet ebből.

Nábrád (9.)–Vásárosnamény (1.): – Gratulálok Naménynak a bajnoki címhez, és sok sikert kívánok neki a megyei első osztályban. A meccsről csak annyit, hogy a legnagyobb ellenfél a pálya lesz a csapatoknak.

Milota (6.)–Tisztaberek (8.): – Számomra a bajnokság meglepetéscsapata a Milota, valamit nagyon jól csinálnak, és már csak lendületből is behúzzák a meccset. Oroszi Pistiék nagy eredményt értek el a múlt héten, remélem marad még kellő motiváció az utolsó meccsre.

Vámosoroszi (5.)–Kölcse (2.): – A tavasz csalódása a hazai csapat, mivel biztosnak tűnő helyezést szúrtak el, így a második pozíciót a klasszisokat szerepeltető vendégek érték el – megérdemelten. Bízom azért abban, hogy a hazaiak – a friss házas jó barátom vezérletével – visszavágnak az őszi vereségért és szépen búcsúznak közönségüktől.

Tyukod (11.)–Nyírcsaholy (14.): – Tavasszal nagyon visszaesett a hazai csapat, így a fiatal vendégeket gondolom az esélyesebbnek.

Beregdaróc (12.)–Tarpa (4.): – A bajnokság végére elfogyó hazai csapatnak nehéz lesz megállítani a harmadik helyért küzdő tarpaiakat.

Tiszakóród (13.)–Mérk-Vállaj (7.): – Nemrég megtapasztalhattuk a mérkiek hatékony játékát, nem is jöttünk jól ki a mérkőzésből. Nem megbántva a hazaiakat, vendégsiker születik.

Tunyogmatolcs (16.)–Szatmárcseke (10.): – Sajnos bekövetkezett, amitől tavasszal is féltünk, sok-sok év után kiesett a csapat a megyei másodosztályból. Ennek miértjét majd kielemzi a szűkebb vezetés, és reméljük bármilyen szinten is, de lesz egy csapatra való játékos, aki a jövőben szeretne a településért focizni. Nem is mondhatok mást, minthogy győzelemmel szeretnénk búcsúzni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!