szon-sportoldal

2016.06.20. 10:56

Nem németek, hanem Némethék!

Kisvárda, Monte-Carlo - Az én Eb-m: Megyebeli magyar szurkolók találkoztak Monte-Carlóban válogatottunk tagjaival.

Kisvárda, Monte-Carlo - Az én Eb-m: Megyebeli magyar szurkolók találkoztak Monte-Carlóban válogatottunk tagjaival.

Kocsis László és Tóth László, két Nyíregyházán élő, de Kisvárdán dolgozó futballszurkoló a Marseille-től ötven kilométerre található Sainte-Maxime városában kapott szállást, majd a szombati meccs helyszíni megtekintése után vasárnap még egyszer rájuk mosolygott a szerencse.

– A meccs utáni napon Monacóba utaztunk, a városszéli parkolóházban hagytunk az autót, sétáltunk egy nagyot, majd úgy gondoltuk, buszra szállunk, és megnézzünk a városállam Monte-Carlo negyedét is – kezdte az élménybeszámolóját Kocsis László. – A buszról az egyik alagútban kiszúrtam a családtagjaik körében lévő Juhász Rolandot, Priskin Tamást és Németh Krisztiánt, mivel válogatottunk játékosai vasárnap délutánra kimenőt kaptak, és ők is Monte-Carlót választották. Szóltam a barátomnak, hogy ott vannak Némethék, mire ő elkezdte keresni a német szurkolókat, de sehol sem találta... A buszról leszállva, kisgyermeki izgalommal vártuk, hogy feltűnjenek a futballistáink, akik jöttek is, és nagyon készségesen odaálltak a kameránk elé, sőt, az egyikük családtagja felajánlotta, hogy elkészíti a fotót. Mivel rengeteg a magyar szurkoló, sok ilyen felkérésnek kell eleget tenniük, de nemcsak a pályán, ezen a téren is állják a sarat a játékosok.

Kocsis László hozzátette még: úton-útfélen rengeteg a magyar szurkoló, akik látva a hovatartozást, ismeretlenül is köszöntik egymást. A két fiatalember ott lesz Lyonban, a portugálok elleni meccsünkön is, ahol újabb csúcsot dönthet a magyar érdeklődés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!