szon-sportoldal

2016.07.03. 16:13

Ilyen az igazi nyár – strandröplabdával

Nyíregyháza - A válogatott, Szakmáry Gréta, valamint a nyíregyházi kézilabdázó, Erdős Zoltán is tagja volt a győztes csapatnak. Strandröplabda. A vasárnapi hidegfront, a délelőtti zápor sem tudott kibabrálni az immár ötödik alkalommal meghirdetett Hübner amatőr strandröplabda verseny szervezőivel – no meg, persze a résztvevőkkel.

Nyíregyháza - A válogatott, Szakmáry Gréta, valamint a nyíregyházi kézilabdázó, Erdős Zoltán is tagja volt a győztes csapatnak.

Strandröplabda. A vasárnapi hidegfront, a délelőtti zápor sem tudott kibabrálni az immár ötödik alkalommal meghirdetett Hübner amatőr strandröplabda verseny szervezőivel – no meg, persze a résztvevőkkel.

A csütörtökön kezdődött össznépi dzsembori annak rendje és módja szerint ismét osztatlan közönségsikert aratott: a nyíregyházi belvárosban olykor több százan szurkoltak a hangjukat sem kímélve az aktuális kedvenceknek. Az első három nap forró volt a talaj, jelen esetben a homok a játékosok talpa alatt (a locsolás, persze ideig-óráig segített...), és a nap is hét ágra sütött. Ami pedig a lényeget illeti, a fő attrakcióban a Hammer Time bizonyult a legjobbnak.

Az a vegyescsapat, amelyben a magyar női röplabda válogatott oszlopos tagja, a nyíregyházi nevelésű Szakmáry Gréta is pályára lépett. Akárcsak Erdős Zoltán, az újfent az NYKC kötelékét választó kézilabdázó, Erdős Zoltán. Nem mellesleg a győztes különítmény 100 000 forinttal gazdagodott.

A második helyen végzett Punkikat a változatosság kedvéért egy másik Erdős, a Fatum élvonalbeli együttesének korábbi feladója, Zsófia segítette. A jó néhány betétprogrammal, gálameccsel színesített parti sikerét elnézve, aligha lehet kérdés a folytatás – egy év múlva.

A hét végén, csaknem párhuzamosan, Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn rendezett strandröplabda országos bajnokság 2. fordulójának menetrendje alaposan elhúzódott. A vasárnap kora estére, a szintén a Kossuth térre „behozott” döntők jóval a tervezettnél később kezdődtek.

Ez történt

Az 5. Hübner amatőr strandröplabda verseny végeredménye

1. Hammer Time ( Szakmáry Gréta, Papp Dorka, Erdős Zoltán, Nagy Krisztián), 2. Punkik (Erdős Zsófia, Vitéz Pataki Andrea, Járási Ferenc, Kovács Gábor), 3. Fuxtec.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!