szon-sportoldal

2016.07.26. 16:37

Kisvárda Master Good - Sportszerűségből negyedszer is jeles

Kisvárda - A Kisvárda Master Good csapata nyerte a fair play-versenyt a labdarúgó NB II-ben a 2015-2016-os szezonban (is).

Kisvárda - A Kisvárda Master Good csapata nyerte a fair play-versenyt a labdarúgó NB II-ben a 2015-2016-os szezonban (is).

Újra a Kisvárda nyerte a sportszerűségi versenyt a maga bajnokságában. Újra, hiszen a várdai futballcsapat az elmúlt négy évben rendre a legsportszerűbb csapatnak bizonyult, kétszer az NB III-ban, és a 2015-2016-os szezonban az NB II-ben is másodszor.

Pedig a várdaiak önmagukhoz képest sok, összesen öt piros lapot kaptak az elmúlt bajnokságban (emellett 56 sárga lapot, ami kevesebb, mint meccsenkénti két figyelmeztetés), de a többi csapatot így is felül-, illetve alulmúlták. Arról nem beszélve, hogy a sportszerűségi versenyt nemcsak a lapok, hanem más tényezők is meghatározzák, amiről az ellenőri jelentés rendelkezik.

A sportszerűségi verseny megnyeréséért járó díjat a vasárnapi, Budaörs elleni idegenbeli mérkőzést megelőzően kapják meg a várdaiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!