szon-sportoldal

2016.07.15. 08:29

Nem állnak csehül Vasváriban: 7 új játékos érkezett

Tiszavasvári - Jó munkához idő kell! Nos, Tiszavasváriban eme módit követik. Legalábbis erre vall, hogy a megyei első osztályú futballcsapatnál hamar letisztázták a legkardimálisabb kérdéseket.

Tiszavasvári - Jó munkához idő kell! Nos, Tiszavasváriban eme módit követik. Legalábbis erre vall, hogy a megyei első osztályú futballcsapatnál hamar letisztázták a legkardimálisabb kérdéseket.

Jelesül megtörtént a játékoskeret átalakítása. Az nem meglepetés, hogy továbbra is Kiss Gábor áll a kormányrúdnál, vagyis a fiatal edző folytatja az egy esztendeje elkezdett munkáját.

Ugyanakkor hat labdarúgó elköszönt az előző bajnoki évadot a kilencedik helyen záró egyesülettől. Ami pedig az újoncokat illeti: hét friss szerzemény csatlakozott, köztük például az a Gál Norbert, aki korábban már megfordult a vasvári bázison. A csatár tiszalöki, majd rakamazi kitérőt követően „talált haza”, Két esztendeje, tiszalöki színekben huszonöt „dugóval” csaknem gólkirályi címet szerzett a megye egyben. A Rakamazról vele tartó Cseh Kristóf nem is oly rég szintén a lökiek frontemberének számított, a legutóbbi idényben pedig huszonnyolc gólt termelt a másodosztály Alkunstrukt-csoportjában, feljutáshoz segítve csapatát. Tudja Dávid sem tévedt ismeretlen terepre, ő ugyancsak eltöltött már nem kevés időt Tiszavasváriban – visszatérőként bizonyíthatja, nem véletlenül esett rá a stáb választása.

KM-KT

Jákosmustra

A Tiszavasvári játékoskeretben történt nyári változások

Távozók: Polgári László (?), Lakatos István (?), Esze Bence (?), Péntek András (?), Bodnár Attila (?), Nagy Dávid (?)

Érkezők: Jakocska Csaba (Balkány), Horváth Norbert (Sényő-Carnifex), Tudja Dávid (Mándok), Csáki Viktor, Orosz Tamás, Cseh Kristóf, Gál Norbert (valamennyien Rakamaz)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!