szon-sportoldal

2016.09.24. 21:22

Győzelem kezdték a hétvégi duplát

Nyíregyháza - Az amatőr női kosárlabda NB I-ben szombaton nyertes Nyíregyházi Kosársuli vasárnap Debrecenben lép pályára.

Nyíregyháza - Az amatőr női kosárlabda NB I-ben szombaton nyertes Nyíregyházi Kosársuli vasárnap Debrecenben lép pályára.

Ahogy azt előzetesen remélték a Nyíregyházi Kosársulinál, a szombati idénynyitón semmiféle gondot nem okozott az NKE SE elleni győzelem megszerzése az amatőr női NB I-ben. A házigazdák hamar megszerezték a megnyugtató előnyt, nagyszünet után megint rátettek egy lapáttal, és a harmincpontos győzelem úgy is összejött, hogy a második és a negyedik negyedben a vasárnapi, debreceni mérkőzésre gondolva a kulcsemberek némi pihenőhöz is jutottak.

Amatőr női NB I

Nyíregyházi Kosársuli–NKE SE 82–52 (27–14, 19–17, 23–7, 13–14)

Szent Imre-gimnázium, 50 nézó, v.: Bács, Vaszi. NYKS: Papp K. 16/3, Fekete D. 10, Popenko K. 7, Páll V. 18, Farkasinszki O. 12. Csere: Hidas 6, Simoncsik, Borza, Cziránku 2, Fazekas K. 1, Erdei N. 5, Karakó 5. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!